Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek az en reggeli...

Megneznetek az en reggeli tesztem is?

Figyelt kérdés

Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..

5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 22. 07:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 A kérdező kommentje:

Sajnos megjott pont most ebben a pillanatban...:(

Hat ez van..varhato volt!

Koszonom azert mindenkinek!!!!

A petefeszek szurka az nem tudom mi lehetet mert soha nem volt ilyen...

2015. febr. 26. 17:01
 92/99 anonim ***** válasza:
Sajnálom....nekem apf szurka mindig mensi jelez.....
2015. febr. 26. 17:03
 93/99 anonim ***** válasza:
Elvileg sztem jókor voltatok eggyütt és vagy az első 37 nél volt ovud....vagy az előtte levő napon.....
2015. febr. 26. 17:07
 94/99 A kérdező kommentje:
Hmm..soha nem volt meg ilyen..koszonom azert:))))
2015. febr. 26. 22:43
 95/99 anonim ***** válasza:
6568as valaszolo vagyok! Sajnalom h megjott a menzeszed. Ha hiszed ha nem de twnyleg sajnalom, es nem is rossz indulatbol irtam amit irtam, hidd el. Mult honapban engem ugyanigy megszivatott a dolog. 3 hetet kesett, soha az eletben nem kesett meg ennyit. De akkor kiderult h van egy jo nagy cisztam, ugyanigy voltam mint te h nem hittem el h nem vagyok terhes. Kellet ez az arcon csapas h ossze szedjem magam. Most ott vagyok h ismet 4 nap kesenel jarok. De majd csak hetfon tesztelek leghamarabb ha addig nem jon meg. Akkor ha negativ ismet baj van. De ha most se jon meg hanyagolom a dolgot. Van mar egy 2 eves kislanyom, es nem akarok ezzel fogalalkozni a tovabbiakban. Nem regota csak 6 honapja probalkozunk de mint ahogy te is amikor ketseges a dolog bele latunk mindent es total belekattanunk. Remelem es kivanom is h jovo honapban ossze jon nektek a baba. :-) sok sikert hozza!
2015. febr. 26. 22:48
 96/99 anonim ***** válasza:
65-68 akart az lenni amit irtam, bocsi. :-)
2015. febr. 26. 23:09
 97/99 A kérdező kommentje:

Semmi baj...tudom milyen ez..igazabol egyaltalan nem foglalkoztam a kerdessel mert nekem is van egy 1 eves es egy 2 eves kislanyom:)

Augusztusban kesett 5 napot es azt hittem terhes vagyok ugy mint te..kiderult cisztam van nekem is..2-3 mensi alatt kiurult viszont azota foglalkoztat a harmadik baba kerdes..akkor iratkoztam fel erre az oldalra es ahogy olvasgattam magaval ragadta tesztelgetes es a babatema..elkezdtem gorbet vezetni, nyakot figyelni meg ilyenek...:)

Arra jo volt, hogy kicsit megismertem magam es a ciklusom mert elotte egyaltalan nem foglalkoztam vele..

Szoval az ember rendesen bele tud porogni!!

Foleg, hogy elotte mindket babamnal egyutt voltunk terhes lettem keset par napot eros pozi teszt es kesz..semmi izgulas halvany tesztek stb..

Most meg mintha minden honapban egy orokkevalosag lenne..izgulsz hogy na talan most mert jokor voltunk egyutt es ha megjon a mensi oriasi csalodas..tiszta hulyeseg ez az egesz..nem is ertem magam:)

Elotte eszembe sem jutott a harmadik baba most meg szinte csak ezen kattogok minden honapban mintha nem lenne eleg feladatom a picikkel:)

Szoval orulet en is abbahagyom ezt most dontottem el..nem fogok csikokat vadaszni minden honapban!

Ha lesz harmadik akkor lesz ha nem akkor nem eleg volt:)

Neked drukkolok nagyon remelem pozi lesz a teszted es nem ciszta megint!

Ird meg azert legyszi!

2015. febr. 26. 23:41
 98/99 anonim ***** válasza:

Szia! 31-es vagyok!Sajnálom, hogy megjött neked :(

Nekem hozott a párom teszteket, hogy péntekig bírjam ki tesztelés nélkül, akkor reggel megcsináljuk, de éjszaka arra ébredtem, hogy elöntött.Annyira görcsöltem, azt hittem elhalálozok.Másnap még volt valami barnázás, aztán ennyi VOlt:( Én 100%-ig biztos voltam benne, hogy mostt összejött.

És amiatt is lelkiismeret furdalásom van, hogy még téged is bíztattalak!

Amúgy nekünk is 3. baba lenne:)

És igen,én is hülyének nézem magam már így utólag.Az elsőnél nem jött meg, vártam egy pár napot, csináltam egy tesztet, pozitív lett, gondoltam várok még egy hetet ki tudja? Az is pozi lett és ennyi! Nem ezen túráztattam magam....talán azért várom annyira, mert tudom, hogy utolsó lesz minden :)

Mindenesetre írj mindenképp, ha sikerült nektek! Kitartás!

2015. márc. 2. 16:00
 99/99 A kérdező kommentje:

Na szegeny:(

Sajnalom nagyon! Akkor tenyleg lekestuk az ovut rendesen:)))))

Semmi baj en is hulyenek erzem magam:) Hehehehe

Igazabol olyan vagyok mint egy gyerek, valoszinu en is azert elem bele magam mert tudom, hogy az utolso lenne:)

Viszont sokszor eszembe sem jut, hogy legyen harmadik! Fura ez..

Ha terhes lennek orulnek de igazabol nem vagyunk rajta a harmadik baban!

Lehet csak en egy kicsit legbelul!

Na mindegy ha lesz lesz ha nem nem..en sem fogom turaztatni magam!

Viszont ha sikerul vagy ha feladom akkor irok!

Neked mielobbi babasodast kivanok!!!

2015. márc. 2. 20:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!