Megnéznétek a tesztem? 5 napja késik, de csak 3 órát bírtam ki éjjel is pisilés nélkül, úgyhogy a reggeli vizelet is hajnali 3-6ig gyűlt csak
2012. szept. 9. 11:58
1/35 anonim válasza:
Szerintem negatív, nyugodj meg, lehet a nagyon akarástól késik
2/35 anonim válasza:
negatív,ha kétségeid vannak,menj orvoshoz vele
3/35 anonim válasza:
Szerintem ez halvány pozi.Tényleg alig látszik de ott van!
5/35 anonim válasza:
Ez negatív.Csinálj egy másikfajta tesztet 1-2 nap múlva,ha az is negatív de továbbra se jön meg akkor menj dokihoz.
7/35 anonim válasza:
utolsó vagyok, negatív szerintem
8/35 anonim válasza:
Szerintem is totál negatív. Sajnálom, de valószínű, hogy más miatt késik. 5 napos késésnél ha baba van, akkor már kimutatta volna akkor is, ha kevésbé koncentrált a vizelet.
9/35 anonim válasza:
Sajnálom, szerintem is negatív. De tesztelj 2 nap múlva és, ha akkor is az, akkor más miatt késik! :-(
10/35 anonim válasza:
engem ugy fel bir agyilab b...ni mikor egy full negativ tesztre oda irják hogy halvány pozitiv.....sajnálom kedves kérdező de ez negativ,5napos késésnél már jol láthato kéne legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!