Megnéznétek a tesztem? 5 napja késik, de csak 3 órát bírtam ki éjjel is pisilés nélkül, úgyhogy a reggeli vizelet is hajnali 3-6ig gyűlt csak
Már nem azért kedves utolsók, de nekem 5 nap késés után olyan halvány volt a teszt csíkom, hogy csak én láttam. Fényképen, egyáltalán nem látszott. Senki nem hitte el a családban, h. én terhes vagyok, a párom meg ki is nevetett. Napjában 2x is csináltam tesztet. Késői peteérésem volt, olyan 18. napomon fogant meg a kisfiam. 6 hetesen mentem orvoshoz, akkor már szép pozi volt a teszt, de az ultrahangon, csak egy kis szabálytalan kis petezsákot látott a doki. (Nem is biztatott, azt mondta, lehet nem marad meg a baba) Vissza mentem 9 hetesen, és akkor már egy élő embrióm is volt. Most 28 hetes vagyok.
Szóval kedves kérdező, én sem látok a teszteden második csíkot, de attól te még otthon nagyon nagyon halványan még láthatod. Az is jó jel, h. 5 napja késik.
Meg a másik dolog, h. mit érzel!? Most nem a terhes tünetekre gondolok. Hanem legbelül érzed e azt,h. babás vagy, vagy nem. MErt sok olyan hónapom volt,h. késett a menzim, reméltem, h. terhes vagyok, de igazán annyira nem éreztem. Idén márciusban, meg megvoltam győződve róla,h. babás vagyok, még ha senki nem is hitte el.
Majd írd meg,h. mi lett a vége légyszi.
28+5 hkm.
azért a mensit elég sok minden meg tudja zavarni. elég egy kisebb gyulladás, vagy megfázás.. attól még lehet terhes persze, mint ahogy írták késői peteérés stb.
de ez a teszt TOTÁL NEGATÍV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!