Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem? 5...

Megnéznétek a tesztem? 5 napja késik, de csak 3 órát bírtam ki éjjel is pisilés nélkül, úgyhogy a reggeli vizelet is hajnali 3-6ig gyűlt csak

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. szept. 9. 11:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
76%
engem is felcsesz,mikor egy full negatív tesztre bevágják,hogy halvány pozitív
2012. szept. 9. 13:54
 12/35 anonim ***** válasza:
25%

Már nem azért kedves utolsók, de nekem 5 nap késés után olyan halvány volt a teszt csíkom, hogy csak én láttam. Fényképen, egyáltalán nem látszott. Senki nem hitte el a családban, h. én terhes vagyok, a párom meg ki is nevetett. Napjában 2x is csináltam tesztet. Késői peteérésem volt, olyan 18. napomon fogant meg a kisfiam. 6 hetesen mentem orvoshoz, akkor már szép pozi volt a teszt, de az ultrahangon, csak egy kis szabálytalan kis petezsákot látott a doki. (Nem is biztatott, azt mondta, lehet nem marad meg a baba) Vissza mentem 9 hetesen, és akkor már egy élő embrióm is volt. Most 28 hetes vagyok.

Szóval kedves kérdező, én sem látok a teszteden második csíkot, de attól te még otthon nagyon nagyon halványan még láthatod. Az is jó jel, h. 5 napja késik.

Meg a másik dolog, h. mit érzel!? Most nem a terhes tünetekre gondolok. Hanem legbelül érzed e azt,h. babás vagy, vagy nem. MErt sok olyan hónapom volt,h. késett a menzim, reméltem, h. terhes vagyok, de igazán annyira nem éreztem. Idén márciusban, meg megvoltam győződve róla,h. babás vagyok, még ha senki nem is hitte el.

Majd írd meg,h. mi lett a vége légyszi.

28+5 hkm.

2012. szept. 9. 14:11
 13/35 anonim ***** válasza:
Sajnos én sme látok második csíkot. :( De egy pár nap múlva ha nem jönne meg akkor ismételd meg.
2012. szept. 9. 14:35
 14/35 anonim ***** válasza:

azért a mensit elég sok minden meg tudja zavarni. elég egy kisebb gyulladás, vagy megfázás.. attól még lehet terhes persze, mint ahogy írták késői peteérés stb.

de ez a teszt TOTÁL NEGATÍV

2012. szept. 9. 14:40
 15/35 anonim ***** válasza:
8%
Ez HALVÁNY pozitív! Kérdező, kérlek szépen, írj ide vissza, hogy mi lett pár nap múlva, csakhogy a kétkedők láthassák...
2012. szept. 9. 15:14
 16/35 anonim ***** válasza:
9%
pozitív
2012. szept. 9. 15:55
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is halvány pozitív. Szorítok!
2012. szept. 9. 16:03
 18/35 anonim ***** válasza:
negatív, de remélem rosszul látom
2012. szept. 9. 17:21
 19/35 A kérdező kommentje:
látom megoszlanak a vélemények. a válaszokat köszönöm, leginkább a biztató szavakat :) aki meg nem csak annyit írt, hogy mit lát (akár negát akár pozit), hanem azt is, hogy "NEM VAGY TERHES" az kicsit gondolkozzon el azon, hogy ettől még lehetek, hogy nem látszik a második csík. én látom azt a csíkot még most is, nem kell óriási fény hozzá. kb. 2-3 napja elkezdtem rengeteget pisilni, máskor soha nem mentem ki éjjel, most kb. háromszor felkelek és nem vagyok felfázva, mert voltam párszor és tudom milyen. tegnap éjszaka ébredtem arra, hogy nagyon viszket a mellbimbóm és csak ma kezdett érzékeny lenni a mellem, eddig nem éreztem ezt. 5 napos késésnél így, hogy 3 óránként pisilni járok még nem 100 %, hogy nem vagyok terhes, az tuti. Ja és ami furcsa, hogy 5 hónapja próbálkozunk, de minden hónapban kb. azt éreztem, hogy most tuti terhes vagyok, de mindig megjött időben. és most nincs semmilyen tünetem, 1-2 apróság, amit írtam, de ez is már a nemvárt utáni napokban.
2012. szept. 9. 21:07
 20/35 A kérdező kommentje:
ja és még annyi, hogy barátnőm és a hugom az élő példa arra, hogy középidőben fogant a baba és mégis csak egy hét késés után teszteltek pozit először
2012. szept. 9. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!