Megneznetek az en reggeli tesztem is?
Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..
5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!
Koszonom, h megnezted!
Igen tudom mikor kell egyutt lenni mindig jokor voltunk egyutt az elozo honapokban megsem lett semmi.:(
Ebben a honapban nem volt itthon a ferjem csak ezen a ket napon azert alakult igy!:)
Az a baj, hogy elotte negy honapig mertem rendesen akkor es ugy voltunk egyutt ahogy kell es ebben a honapban tudtam nem lesz a parom igy nem erdekelt az egesz:)
Van egy kislanyom aki miatt sokszor fel is kellett kelnem igy tenyleg ugy voltam vele, hogy ovu utan 2-3 nappal mar ugy sincs semmi eselyunk ezert nem foglalkoztam most a gorbevel..
Aztan vegul is akkor mar jok voltak az ejszakak es ugy gondoltam akkor megmerem, hogy alakul a ciklus vege.. Hat igy alakult ahogy meg soha eddig:)
Mensi fajdalomnak most sincs semmi jele es a hom soha nem emelkedett hanem inkabb lement vagy megjott a 26. napon.
Szoval ez a rovid tortenet:)
Aranyos vagy koszonom neked, h probalsz segiteni..en is pont ilyenkor nem vezetem a gorbem..de ki gondolta volna lehet eselyem ebben a honapban???
Én vagyok a másik, aki szerint negatívak a tesztjeid. Megírod, ha igazunk lesz?
Természetesen kívánom, hogy sikerüljön a baba, de szerintem lazíts, mert azzal többre mennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!