Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek az en reggeli...

Megneznetek az en reggeli tesztem is?

Figyelt kérdés

Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..

5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 22. 07:46
 61/99 anonim ***** válasza:
azt néztem bár nincs közöm hozzá, hogy ha sikerül legközelebb az t.nyáknál már szeretkezzetek mert most ahogy elnézem az általad írt ovu napján után voltatok együtt....jelzem nem tudjuk a megjelölt időben amit írtál hogy alakult a hőd
2015. febr. 23. 17:51
 62/99 A kérdező kommentje:

Koszonom, h megnezted!

Igen tudom mikor kell egyutt lenni mindig jokor voltunk egyutt az elozo honapokban megsem lett semmi.:(

Ebben a honapban nem volt itthon a ferjem csak ezen a ket napon azert alakult igy!:)

2015. febr. 23. 19:30
 63/99 anonim ***** válasza:
gondoltam hogy valami ilyesmi lehetett....a másik kérdésem az volt hogy ott nem is mérted egyáltalán vagy csak nem írtad be, ill...hogy ott a 19 cn-en volt először 37 a hőd?
2015. febr. 23. 19:41
 64/99 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy elotte negy honapig mertem rendesen akkor es ugy voltunk egyutt ahogy kell es ebben a honapban tudtam nem lesz a parom igy nem erdekelt az egesz:)

Van egy kislanyom aki miatt sokszor fel is kellett kelnem igy tenyleg ugy voltam vele, hogy ovu utan 2-3 nappal mar ugy sincs semmi eselyunk ezert nem foglalkoztam most a gorbevel..

Aztan vegul is akkor mar jok voltak az ejszakak es ugy gondoltam akkor megmerem, hogy alakul a ciklus vege.. Hat igy alakult ahogy meg soha eddig:)

Mensi fajdalomnak most sincs semmi jele es a hom soha nem emelkedett hanem inkabb lement vagy megjott a 26. napon.

Szoval ez a rovid tortenet:)

Aranyos vagy koszonom neked, h probalsz segiteni..en is pont ilyenkor nem vezetem a gorbem..de ki gondolta volna lehet eselyem ebben a honapban???

2015. febr. 23. 20:38
 65/99 anonim ***** válasza:
83%
Mindegyik teszt negativ, a legutolso tesztet amit feltettel az meg egy total elazott teszt. Tulsagosan elore iszol a medve borere. Kivancsi vagyok mi jon ki ebbol neked.
2015. febr. 23. 21:01
 66/99 A kérdező kommentje:
Kedves utolso nem a tesztek miatt iszom elore a medve borere!:)
2015. febr. 23. 21:22
 67/99 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi miatt?
2015. febr. 23. 21:25
 68/99 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, amiert nem azt a valaszt adtam amkre te szamitottal es nem pont olyanhoz gratulalok akkor mar le is kell pontoznod? Gratulalok. Kerdeztel vmit, fogadd az oszinte valaszt. En azt latom rajtad h tulsagosan is beleeled olyanba magadat ami meg kozel sem biztos. Senki sem irigysegbol mondja amit mond. Csakis azert amit lat, hiszen a tesztek full negativak es a masik dolog meg azert h ne erjen meglepetes. Minden egyes kommentedbol leri h te 100%ig tudod h terhes vagy. Csak nem tudom honnan, hiszen minden teszt negativ, elazott, a gorbed meg vegkepp nem egyertelmu. Ezert is irtam h ne igyal elore a medve borere. De latom te mar eldontottel vmit es abbol nem engedsz. Csak azt nem ertem mi ertelme volt igy ennek a kerdesnek. Akkor miert nem tetted hozza h csakis azok valaszat fogadod akik egyetertenek veled.
2015. febr. 23. 22:03
 69/99 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok a másik, aki szerint negatívak a tesztjeid. Megírod, ha igazunk lesz?

Természetesen kívánom, hogy sikerüljön a baba, de szerintem lazíts, mert azzal többre mennél.

2015. febr. 24. 06:49
 70/99 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem még mindig lehet ebből babó!Ha erősödik a teszt! Ma csináltál?
2015. febr. 24. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!