Megneznetek az en reggeli tesztem is?
Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..
5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!
Lehetséges, hogy élőben látszik, fotón semmi.
Még csak 12. Napon vagy.. Várj 2-3 napot a teszteléssel, ha nem jön meg
Oke koszonom! Eloben tenyleg latni valamit lehet ha megszarad jobban kiveheto lesz!
Akkor kedden megismetlem:)
Ahogy felszivta a pisit akkor megjelent a kontrol csik es semmi mas majd kb egy perc utan elkezdet sotetedni a masodik vonal..nagyon nagyon halvany meg..gondoltam nem is teszem fel csak nem ismerem a tesztet igy mondom hatha valakinek van ezzel tapasztalata..
Most h megszaradt latni a vonalkat de tenyleg meg halvany!
Holnaputan megcsinalom meg van egy ilyen tesztem itthon, ha erosodik nem kerdes ha nem akkor ez a teszt ilyen alapbol;)
Koszonom, hogy megneztetek mindenkinek megy a zold kezecske!!!:)
Nem tudom milyen erzekenysegu nem ismerem a tesztet es nincs rajta:(
Kulfoldon vettem a kruidvat-ban.
Probaltam rakeresni a neten de ott sem lattam rola erzekenysegi infot!
Kedden megismetlem ha addig nem jon meg..az a ket nap mar nem a vilag:)
A hasszurka volt gyanus este elegge ereztem nem volt kellemes..megmondom oszinten soha nem ereztem ilyet vagy nem emlekszem pedig mar szultem..
Fajt is a hasam mara az is elmult..
A mehem tegnap feljebb ment mensi elott neha nezem..ket-harom napja kozepen volt tegnap este mar alig ertem el..
A hom ma egy tizedet esett viszont ami nem biztato!!'
Szoval igy allok most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!