Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek az en reggeli...

Megneznetek az en reggeli tesztem is?

Figyelt kérdés

Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..

5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 22. 07:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/99 anonim ***** válasza:
100%
Negativnak tűnik ha már késik akkor tesztelj. Sok sikert kivánok :)
2015. febr. 22. 07:48
 2/99 anonim ***** válasza:
Nagyon nezem a kepeket de gyiken sem latok masodik vonalat. Emiatt nem kell elkeseredni szerintem csak hamar csinaltad. Varj meg ezzel kicsit.
2015. febr. 22. 07:51
 3/99 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy élőben látszik, fotón semmi.

Még csak 12. Napon vagy.. Várj 2-3 napot a teszteléssel, ha nem jön meg

2015. febr. 22. 07:51
 4/99 A kérdező kommentje:

Oke koszonom! Eloben tenyleg latni valamit lehet ha megszarad jobban kiveheto lesz!

Akkor kedden megismetlem:)

2015. febr. 22. 07:56
 5/99 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos negatív.
2015. febr. 22. 08:09
 6/99 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ilyen tipusú tesztekkel az a bajom, hogy van egy árnyék ami bezavar. Szerintem csak azt látni negatívnak mondanám még.
2015. febr. 22. 08:26
 7/99 A kérdező kommentje:

Ahogy felszivta a pisit akkor megjelent a kontrol csik es semmi mas majd kb egy perc utan elkezdet sotetedni a masodik vonal..nagyon nagyon halvany meg..gondoltam nem is teszem fel csak nem ismerem a tesztet igy mondom hatha valakinek van ezzel tapasztalata..

Most h megszaradt latni a vonalkat de tenyleg meg halvany!

Holnaputan megcsinalom meg van egy ilyen tesztem itthon, ha erosodik nem kerdes ha nem akkor ez a teszt ilyen alapbol;)

Koszonom, hogy megneztetek mindenkinek megy a zold kezecske!!!:)

2015. febr. 22. 08:48
 8/99 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sajnos én sem látok semmit pedig anyira néztem nagyitottam és semmit nem látok!Hatha száradás után jobban látni .Majd ted fel a képet!Drukkolok neked !Milyen tesztel szináltad?milyen érzékenységü?:)
2015. febr. 22. 08:58
 9/99 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen erzekenysegu nem ismerem a tesztet es nincs rajta:(

Kulfoldon vettem a kruidvat-ban.

Probaltam rakeresni a neten de ott sem lattam rola erzekenysegi infot!

Kedden megismetlem ha addig nem jon meg..az a ket nap mar nem a vilag:)

A hasszurka volt gyanus este elegge ereztem nem volt kellemes..megmondom oszinten soha nem ereztem ilyet vagy nem emlekszem pedig mar szultem..

Fajt is a hasam mara az is elmult..

A mehem tegnap feljebb ment mensi elott neha nezem..ket-harom napja kozepen volt tegnap este mar alig ertem el..

A hom ma egy tizedet esett viszont ami nem biztato!!'

Szoval igy allok most!

2015. febr. 22. 09:14
 10/99 anonim ***** válasza:
Sajnálom,de Nekem is negatívnak tűnik,de szurkolok nagyon,hogy pozi legyen mihamarabb :)
2015. febr. 22. 09:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!