Megneznetek az en reggeli tesztem is?
Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..
5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!
Tenyleg??? Basszus..nekem soha nem jott ki rogton csak szaradas utan vagy joval idon tul..
Koszi, hogy ezt megirtad!!!
Akkor tenyleg nem elem bele magam:(
Kedves 23-as lehet 20as erossegu a legolcsobb tesztet vettem..
Meg az is lehet, hogy csak azert ilyen halvany mert az aktus ota csak 8-9 nap telt el.
Sajnos ebben a honapban csak 13.-an es 14.-en tudtunk egyutt lenni a ferjemmel es az ovum 11 en volt igy eleve erdekes ha pont most jott ossze.
26 naposak a ciklusaim igy keddre nem varom..
Kedden tesztelek es koszonom mindenkinek!
Megirom baba lett e vegul vagy sem!
Aaaaa..azt nem birom ki azert nem is irom;)
Foleg ha ez a teszt erosodik akkor ket nap mulva latni lehet majd!
Dehogy nem mulik semmi..csak itthon van meg egy ilyen hulye teszt es ket naponta duplazodik es tutti nem tudom megallni:)
Mivel hetfon vagy kedden kell megjonnie igy azert en ma teszteltem eloszor emiatt a szurka miatt..
Kedden ha babas vagyok tutti mutat mar valamit!
Ha nem akkor csutorok a kovetkezo!
Szia! Nekem is kedden kéne, ill. nem kéne megjönnie. Én Facelle tesztet vettem, de nem bírtam ki keddig, ma megcsináltam.Az enyémen amíg nedves volt, mintha lett volna egy kis vonalka, még rózsaszínek is tűnt (persze szugeráltam ezerrel), de ahogy száradt, el is tűnt, és kb. olyan, mit a tiéd.Az csak a pisi, meg a teszt vonalka helye.
Ami nekem gyanús, hogy mensi előtt, mindíg olyan PMS tüneteim vannak, mint egy 8 hetes terhesnek, most meg azon kívül, hogy puffadok, megfeszülnek a cicijeim semmi.
Drukkolok neked, és tesztelj kedden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!