Megneznetek a ma reggeli tesztemet? Latjatok tis is amit en?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan is felraktam ide a tesztem, akkor nem sokan lattaotok a 2. csikot, es tudom hogy nagyon halovanyka volt eloben is, ez ma reggeli elso pisibol keszult egy ici picit erosodott, igaz meg mindig "csak" 10 dpo-n vagyok, tudom hogy korai csak hat nagyon turelmetlen tipus vagyok :)
2012. nov. 15. 07:06
1/26 anonim válasza:
Ne haragudj,de nem látom :(
Kitartást
2/26 anonim válasza:
Én látok valamit, ha megdöntöm egy kicsit a laptopot, de ez még tényleg nagyon halvány...Én még nem merek gratulálni. :)
3/26 A kérdező kommentje:
ez talan egy kicsit jobb kep :) Eseteleg valaki at dudna rakni ezt a kepet negativba legyszi :)
2012. nov. 15. 07:26
4/26 anonim válasza:
Ezen még annyira sem látható mint az első kettőn! Ne haragudj. :( (Második voltam) Várj még kicsit!
5/26 anonim válasza:
Miért jó ez? Csalódni akarsz?
Egy nő élete során rengetegszer lesz terhes,ami ki sem derül mert mire megjön vérzése,addigra megszakad terhessége
Amikor babát szerettünk volna én is jártam úgy. Ilyen korán elkezdtem tesztelni. Mindenki látta a 2. csíkot. Aztán a nemvárt napján megjött.
Ebből is lehet bármi
6/26 anonim válasza:
Sajnálom, de én sem látok semmit. :(
7/26 anonim válasza:
talán valami van ott!!!de én most pontosan ezt csináltam hogy van szerintem egy negatív tesztem de másikat nem csinálok mert egyenlore jol érzem magam és bízom abban hogy jovo héten a doki igazolja amit én nem láttam a teszten:)sok sikert kívánom hogy neked is pozi legyen:)
9/26 anonim válasza:
Látom a csíkot, ha nagyon nézem, de nem rózsaszín. Csak szellemcsík. Várj türelemmel, lehet még ebből +.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!