Megnéznétek a reggeli hőmérőzésem diagramját?
2009. jan. 24. 08:56
1/5 anonim válasza:
Szia!
Elméletileg az lenne a pé napja, de szerintem nem jó helyre rakta. Szerintem a 12. vagy a 16. napon volt pé-ed.
Akármikor volt, akkor is elkaptátok a megfelelő pillanatot, és a hőd is biztatóan alakul. Bár ez függhet az előző hónapokétól is. Ha akkor is ilyen magas volt, akkor még akármi is lehet a végén.
De szerintem jól alakul a dolog.
Sok sikert!!!:)
3/5 anonim válasza:
igen biztato de nembiztos hogy baba van csak mert még feljebb ment a hőd!az tuti hogy volt péd.
De nekem is volt hogy menzi napján még feljebb ment és aztán másnap leesett és mégis megjött!De a remény nemhal meg mig megnemjön
4/5 A kérdező kommentje:
29-én kell megjönnie. Addig még van egy pár nap, de alig bírom ki!
2009. jan. 24. 10:41
5/5 anonim válasza:
Szia. Szerintem a 15. nap volt pé-d, és akkor (is) jókor voltatok együtt. De az tuti hogy volt pé-d. Most én is itt járok a ciklusomban. Drukkolok hogy baba legyen, bár még a hőből nem lehet megállapítani, csak akkor ha nem jön meg és a hő még mindíg magas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!