Lányok, megprobálok feltenni 2 képet a ma reggeli Medi Lab tesztemről. Megnéznétek?
2009. júl. 28. 12:00
1/27 anonim válasza:
Nagyon halványan de ott van a 2 csik:):):)
2/27 anonim válasza:
Sztem pozitív! És csak erősödni fog. 2-3 nap múlva jóval erősebb lesz.
Gratulálok! :-))
4/27 anonim válasza:
:):) Szerintem is ott van :) Csak halkan: gratula
5/27 anonim válasza:
Elnézést, hogy beleszólok, de Ti hol látjátok a 2. csíkot? Az első képen valamit én is látok, de a másodikon semmit.
A kérdezőtől kérdezném, hogy az elmaradt mensi előtt csináltad a tesztet?
6/27 anonim válasza:
Szia,szerintem is ez pozitiv.gratulálok
7/27 anonim válasza:
8/27 szikra veronika válasza:
Hát nem tudom de én sem látom. lehet hogy csak a mi szemünk nem jó
9/27 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha ennyire halvány a Medi Lab, akkor az sajnos lehet szellemcsík is. Egy barátnőm viccből csinált egy tesztet a ciklusa közepén (nem volt és nem is lett babás) és ennél sokkal erősebb lett a 2. csíkja. Azt javaslom neked, hogy vegyél egy másik fajtát (Walentina, Acon, Clearblue) és azzal próbáld meg. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!