Lányok, megprobálok feltenni 2 képet a ma reggeli Medi Lab tesztemről. Megnéznétek?
2009. júl. 28. 12:00
11/27 anonim válasza:
én látom mind a kettőn.2 nap mulva csinálj ujjat,és ha erősödött ott a baba a pociban:-)))
12/27 A kérdező kommentje:
2009. júl. 28. 12:59
13/27 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem az egyik hónapban a nemvárt napján pontosan ilyen lett a Medi-lab tesztem, nagyon örültem, hogy végre sikerült, majd másnap megjött... :( De szurkolok, h neked baba legyen! :)
14/27 anonim válasza:
Az előbbin még csak-csak... De ezen nem látok semmit. Szerintem is szaladj el a gyógyszitárba vlm másfajta tesztért, gondolom hiába mondanánk, hogy várj még 2-3 napot:-)))))
Egyébként minél többet iszol, annál kevesebb hormon jut a pisibe, úgyhogy szépen tedd vissza a hűtőbe azt a karton ásványvizet...:-)
Szorítok!!!
15/27 anonim válasza:
Ott a baba hidd el nekem,nekem is pont ilyen volt,ha nem vagy terhes nincs csik ez tiszta.GRATULALOK''Két nap mulva már eröss pozitiv lesz.Biztos vagyok benne.
16/27 anonim válasza:
Itt az enyém a nem várt utáni napon készült: most 33 hetes vagyok. [link]
17/27 anonim válasza:
Inkább ismételd meg ez a teszt nem mutat semmi biztosat én nem láttam értékelhető második csíkot.
18/27 anonim válasza:
jajaj mindenkié olyan halvány. én holnap tesztelek ha addig nem jön meg, ma a 32. napom. ha ennyire halvány lesz akkor én is reménykedek.. bár az lenne,.
19/27 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen csikom volt!!!!!!!!!!!!!!! Most épp szoptatom.-D
20/27 anonim válasza:
Ez biztos, hogy pozitív. De sajnos a medilab többeknek csalt már. Ha csinálsz másfajtát, és azon is lesz halvány csík, akkor tuti baba.
De azért én gratulálok, 98%! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!