Lányok, megprobálok feltenni 2 képet a ma reggeli Medi Lab tesztemről. Megnéznétek?
2009. júl. 28. 12:00
21/27 anonim válasza:
Szoritunk es majd irj.
Bar szerintem baba:)
4 hetes kisfiu anyukaja
22/27 anonim válasza:
szia.teszteltél ma??eredményí???
23/27 anonim válasza:
engem is érdeklne mizujs? lehet az erősebb csíkra gratulálni?
24/27 anonim válasza:
nekem total negativ. ez a 33. nap de mensi sehol.. most mui van?
26/27 anonim válasza:
ma a reggeli Gabrielle tesztneg lett, 3 perc után kuka. a párom az elöbb felhivott hogy kikukázta és van ott egy másik vonal is.. na gpndoltam nem látja jol, hazajöüttem, és van ott valami, csak azt is tudom hogy idön tul nem lehet alapozni.. de ez a vonal inkább halvány sárga. a mensi sehol csak a megjön érzés.. vélemények?
32
27/27 anonim válasza:
Csinálj egy új, 10-es érzékenységű tesztet! Az a biztos! (a legjobb lenne, ha kibírnád reggelig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!