Valamit rosszul csinalok? Ugy erzem 2 lepes elore utan 3-at leptunk vissza pedig megprobalok igeny szerint szoptatni.
próbálj meg homeos bogyót vagy tejszaporítós teát használni, lehetőleg felváltva, hogy ne szokjon hozzá a szervezeted (én két hetente váltogatom)
nekem a kislányom most múlt 2 hónapos, naponta csak egyszer kap tápszert, mégpedig az éjfél-egy óra körüli szoptatás után, akkor is szigorúan szopi után, változó mennyit eszik, 60-120ml között, viszont így szépen alszik hajnalig, az összes többi alkalommal viszont cicizik, annyiszor amennyiszer szeretne :) néha fél óránként néha 5 óránként és persze mecsek tea napközben, kb. 100 ml.
kitartás :)
-Mennyi idős a babád?
Kb 3 hónapos korban kezd fájni az ínyük és próbálják masszírozni. Van, aki cicivel... És persze minél idősebb annál több időt tölt ébren. Nem cicizik, nem sír, csak nézelődik, felfedezi a világot.
Ha a cicin aludt el, várj kb. 20 percet mielőtt letennéd, mert ennyi idő alatt zuhan mély álomba.
Ha külön alszotok figyelj arra, hogy ne hideg lepedőre tedd. Bárki felébredne, ha váratlanul jéghideg ágyba kerülne...
Sok sikert az igény szerinti szopihoz!
Hanyagold a tápszert, mikor csak lehet!
Amikor az én babám egy hónapos volt gyakran ébren volt 4-5órát is. Ez nem baj :)
Maratoni cicizés milyen gyakran fordul elő?
Az igény szerinti szopi azt is jelenti, hogy a játszó és alvó cumi helyett is cicit kap a kicsi!!!
A legjobb tejszaporító a szoptatás!!!
Sok sikert nektek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!