SOS! Pár napja még rengeteg tejem volt, most meg mintha kezdene elapadni. Még csak 2 hetes a babám. Iszom a Laktoherb-et és megpróbálok sok folyadékot inni. Van még valami tipp?
Már lassan két óránként kell szoptatni és nem elég az egy cici a másikba is bele kell kezdeni.A kiszívottat meg le is fejem és csak 10 ml marad benne.
Az hogy nem sokat pihenek lehet az oka?
szerintem igen, az ha nem pihensz eleget, az lehet oka, hogy kevesebb tejed. Anyósom mesélte, hogy ha ő tanácsadásra vitte a fiait, akkor a sok séta és izgalom neki azt okozta, hogy aznap kevesebb lett a teje.
Én ezt nem vettem észre magamon, de mindenkinél más.
Nekem is kicsit kevesebb volt 2 hetes korában, de sűrűn szoptattam és helyreállt. azóta is szopizik, már 8 hónapos.
Szia!
Én pont most bőgtem ki magam emiatt :-(
Nekem 9 hetes a lányom és napról napra egyre kevesebb a tejem. Ma már estére alig volt.
Amiket én próbálok és sokaknak bevált:
- rengeteg folyadék (ez bármi lehet)
- alkoholmentes sör
- rántott levesek
- rendszeres étkezés (tápláló, egészséges kaják)
- stresszmentes életmód:-)
- sok pihenés
Nekem van egy nagyon jó tejszaporító teakeverék receptem, ami állítólag csodákat tesz. Én 3 napja iszom, de egyenlőre nem használt. Azért leírom, mert a gyógynövényboltban is azt mondták, hogy sokan esküsznek erre:
50 gr kecskeruta
50 gr csalánlevél
50 gr csipkebogyó
50 gr édeskömény
50 gr ánizsmag
50 gr kerti kakukkfű
25 gr majoranna
Egy zacsiba összeöntöd és összekevered. 1 liter vízhez 2 púpozott evőkanál keverék kell. 2-3 litert kell min. inni belőle naponta.
Próbáld ki, ha gondolod, hátha beválik.
Sok sikert és rengeteg tejcsit!:-)
Jahh...és igen! Sokszor tedd cicire a picit és fejd le a maradékot, ha tudod.
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!