Kb.5 hetes terhes lehetek, csak tipp, még nem is teszteltem. Majd a héten. De szerintem beköltözött a pocilakó. Úgy érzem, a tüneteim is megvannak. Napi 1 kávét szoktam inni délelőtt. Ihatom továbbra is, vagy egyáltalán nem szabad kávézni?
Szia!
Ezt nem értem a terhességi tünetek 7-8 hetesen jelentkeznek. Az elsö jel a nem jön meg.
Akkor milyen tüneteid vannak????
Tesztelj, és ha pozitív akkor kérdezz.
Nem akarlak megbántani, de ha csak bebeszéled magadnak, és nem vagy terhes, pokoli nagyot fogsz csalódni, és nagyon rosszul fog esni. Tapasztalat.
A tünetek akkor is jelentkeznek, ha nagyon akarod. Pszichésen.
Ettől akarlak megkímélni.
Irány a gyógyszertár, és légyszi tájékoztass az eredményről.
33 hetes kismami
Köszönöm a gyors válaszokat! Igen, vannak tüneteim: fájnak, érzékenyek a melleim, gyakrabban járok wc-re, mint eddig, állandóan éhes vagyok, ja és már 6 napja késik a mensim, ami mindig pontosan jött meg eddig. Az viszont lehet, hogy fel vagyok puffadva, mert "nagy" wc-zni sem nagyon tudok. Azt olvastam, hogy a székrekedés is egy tünet. Szóval szerintem 80%, de még mindig nem akarom elkiabálni, ma megyek a gyógyszertárba és veszek tesztet.
Mégegyszer köszi a válaszokat.
Szia.Lehet,hogy az egyik kismamánál aki irt 7-8hetesen kezdödtek a tünetek,attól neked még lehet.Nekem 3-4hét körül már voltak tüneteim nem kicsit !!Akkor még nem is gondoltam arra,hogy terhes lennék.Az elmaradt mensi után 2.dik napon teszteltem pozitivat,rá 2hétre mentem uh-ára akkor voltam 6hetes terhes és akkor már minden jött ki belölem még a víz is.Ugyhogy egyéntől függő !De tesztelj :)
Minden jót
33hetes kismama
Szerintem ihatsz kávét, ha nem magas a vérnyomásod. Nekem mindkét terhesség alatt nagyon alacsony volt, most a másodiknál ittam kávét, volthogy 3-at egy nap(neskávét).
Persze ez sem vitte feljebb a vérnyomásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!