Terhesség alatt lehet szénsavas üdítöt inni? Ha igen meddig? És nem káros?
Cola lightot ittam minden nap. Egy 2 l 2 napig volt elég. Szerintem semmi gond nem lehet a lányommal is végig ittam és teljesen egészséges. Vele ráadásul csak Elevitet szedtem. Most 27 hetes terhesen, a fiamnál már ritkábban iszok (1hét/2l) és mindenféle vitamint szedek az Elevit mellé. Soha nem csinált gyomor savat.
Boldog babvárást
A szénsavas üdítők nem a babának ártanak, tehát miatta nyugodtan ihatod ha birod.
Két dolgot kell figyelembe venni:
-az egyik,hogy tele van cukorral a legtöbb, így "üres" kalóriát viszel be. Nincs tápértéke, de hízlal és cukros, és eltelít
- a másik,hogy a szénsav marhatja a gyomrodat (mondjuk az első trmeszterben nekem is inkább jó volt mint rossz). Pl most a harmadik trimeszterben egyébként is annyi savam van hogy jön fel ha kell ha nem,így meg nem tudnám inni...
Boldog és egészséges babvárást!
Ma 14:00 vagyok!
Én a lányommal egy kilót sem híztam. Ugyanannyival jöttem ki a kórházból, mint amennyivel teherbe estem. Most a fiammal a 7. hónap küszöbén 4 kg plussznál tartok. Igaz a Light Cola nem hizlal. Volt, hogy nem ittam napokig kólát és úgy égett a gyomrom és hánytam, hogy azt hittem végem van. A fiamnál talán 1x ha égett a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!