Kb.5 hetes terhes lehetek, csak tipp, még nem is teszteltem. Majd a héten. De szerintem beköltözött a pocilakó. Úgy érzem, a tüneteim is megvannak. Napi 1 kávét szoktam inni délelőtt. Ihatom továbbra is, vagy egyáltalán nem szabad kávézni?
Szia! a haspuffadás, gyakori vizelési inger, mellérzékenység tényleg jelentkezhet már. A hányás mindenkinél más- és más, van akinél nincs is, van aki végig hányja az egészet. A hányás nekem is csak a 7. héten jelentkezett (a többi tünet előbb), majd eltartott a 18. hétig. S napi 15-30-szor hánytam. A húgom is babát vár, ő egyszer sem hányt. Hát ez mindenkinél más!
Írd meg mi lett a teszt eredménye. szorítok!
Ha babát vársz és eddig nagyon vékony voltál akkor elképzelhető, hogy a szervezeted most pótol dolgokat.
Ami a kvzást illeti, ha megbírod inni, és nem lesz hányingerd a szagától sem, akkor egy kis adagot nyugodtan ihatsz, pláne ha eddig sokat kvztál...
Nem bírom a kv szagát, és az alternatív koffeinpótlás sem segíti a fejfájásom múlását, amit a kv hiánya okoz. De csak mértékkel...
Sziasztok! Csináltam tegnap délután egy tesztet (Lily) plusz ma reggel is egyet (Lily), és hát bizony zebra lett mindkettő, azaz POZITÍV!!!!!!!!!!! Tehát már 5 hetes vagyok.
Köszi a válaszokat!
Sziasztok Lányok! Jelentem a teszt POZITÍV lett!!!!!!!!!!
Kettőt is csináltam, egyet tegnap délután, és a másikat pedig ma reggel (Lily) és bizony zebra lett mindkettő!
Gratulálok, én még nem írtam csak annyi, hogy a tünetek mindenkinél mások 3. héten már hánytam.most 7 hetes vagyok a helyzet változatlan.kávé napi egy megengedett, de én pl. inkább teát iszok helyette mondjuk én nem is kávéztam alapból se.
Jó egészséget, boldogságot a babaváráshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!