OVU tesztemet megnéznétek? Igazából nem értem, ez most ugye még nem pozitív? Mert este amit csináltam haloványka lett, kíváncsiságból csináltam ezt a reggeli vizeletből.
Elvileg mostanában kell majd lennie tüszőrepedésnek, de hogy mikor, nem tudom, mert clostyt kaptam.Hőmet ne mérm mert meg vagyok fázva és általában lázzal ébredek emiatt
ez még negatív.
Az ovu teszt csak akkor pozitzív,ha a tesztcsík vagy ugyanolyan erős mint a kontrollcsík vagy erősebb.
Ez mindkettő ma reggeli a halványabb az korábbi a sötétebbet nem olyan rég csináltam
az előbb elfelejtettem írni,hogy délután 5 körül ajánlott tesztelni,előtte 1 órával csökkenteni kell a folyadékbevitelt.
A reggeli vizelet koncentráltabb,ezért adhat hamis pozitív ereményt.
N
Kedves 6.
nekem sem jött be a one step.Azon nekem soha nem lett pozitív.ÉS tuti a tévedés,mert éppen abban a ciklusban csináltunk a dokimal monitorozást.Tehát egészen biztos,hogy ovuláltam
Én Wondfo-t használok.Mindkét kép Wondfo-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!