Késik a mensim.36,6 reggeli hővel lehetek terhes? Előtte nem mértem, csak most kíváncsiságból, de most mióta késik a mensim azóta ennyi a reggeli hőm.
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 23:08
1/5 anonim válasza:
Kicsit alacsony a 36.6 inkább 37 körül kellene lennie. De mivel nem vagyunk egyformák, lehet hogy baba van a dologban! Mióta késik? Tesztet csináltál már?
2/5 anonim válasza:
Én tuti teszteltem volna már a hőmérőzés helyett.
3/5 anonim válasza:
Látom, biztonság kedvéért kétszer is kiírtad a kérdést...
Miért nem tesztelsz???
4/5 anonim válasza:
Szia!:)
Nekem 36-36,2 volt a hőm, meg sem közelítette a 37-et és mégis babát várok, már 26 hetes vagyok:)
Nem vagyunk egyformák, sztem ezek a tünetek mindenkinél változnak, csinálj 1 tesztet az biztosabb:)
További szép napot!:)
5/5 anonim válasza:
A hőmérőzésből szerintem csak akkor tudsz értelemeset kiolvasni, ha elötte is mérted (legyen viszonyítási alapod). Nekem 37 fölött volt, de eleve melegebb az alaphőm. Lehet, hogy a Tied meg alacsonyabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!