36.5 ho mellett lehet az ember lanya terhes? Harom napja kesik. Ma megmertem kivancsisagbol es ennyi volt. Alaphom amgugy 36.2
Ez a kérdés engem is érdekelne.
Az én alaphőm is elég alacsony. Pajzsmirigyem rendben van, ezért nézettem meg.
Én csak a saját példámat tudom elmondani. Az én alaphőm ciklus elején 36.4 volt minden hónapban, peteérés előtt esett le 36,2-36,3ra, majd másnapra ugrott fel 36,6-36-7re és folyamatosan kúszott fel 36,8-36,9ig. Akkor ugye ha nem volt baba mensi nap reggelére visszaesett. Amikor végre terhes lettem, akkor megmaradt 36,8-36,9en.
Öt hónapon át mértem, most kerestem elő a régi diagrammokat, és mindig ezek az értékek voltak. Tehát nálam ciklus végén +0,4-0,5 fok változás volt az alaphőhöz képest, babás hónapban is.
Ne csüggedj! Nekem is (életemben először) késett 3 napot a mensi a múlt hónapban, ráadásul olyan csúnya volt a görbém, hogy csak na. Nem is teszteltem, mert annyira nem hittem, hogy terhes lehetek, és igazam volt.
Ebben a hónapban pedig ma tartok a 8. nap késésnél, és túl vagyok 3 pozitív teszten :) Igaz, már mielőtt meg kellett volna jönnie, már akkor éreztem, hogy valami nem stimmel, vagy inkább, hogy most valami készülőben van. :)
Talán a köv. hónapban neked is összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!