Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 36.5 ho mellett lehet az...

36.5 ho mellett lehet az ember lanya terhes? Harom napja kesik. Ma megmertem kivancsisagbol es ennyi volt. Alaphom amgugy 36.2

Figyelt kérdés
ja es tegnap testeltem egy negativat
2009. máj. 20. 08:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés engem is érdekelne.

[link]

Az én alaphőm is elég alacsony. Pajzsmirigyem rendben van, ezért nézettem meg.

2009. máj. 20. 08:37
 2/6 anonim válasza:
100%

Én csak a saját példámat tudom elmondani. Az én alaphőm ciklus elején 36.4 volt minden hónapban, peteérés előtt esett le 36,2-36,3ra, majd másnapra ugrott fel 36,6-36-7re és folyamatosan kúszott fel 36,8-36,9ig. Akkor ugye ha nem volt baba mensi nap reggelére visszaesett. Amikor végre terhes lettem, akkor megmaradt 36,8-36,9en.

Öt hónapon át mértem, most kerestem elő a régi diagrammokat, és mindig ezek az értékek voltak. Tehát nálam ciklus végén +0,4-0,5 fok változás volt az alaphőhöz képest, babás hónapban is.

2009. máj. 20. 08:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen magas az a hő, hanem hogy magasabb legyen a ciklus első felének hőjétől, és ott is maradjon.
2009. máj. 20. 10:00
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi lanyok. Azt hiszem csak meg fog jonni mert most mar egy picit barnazok is. szoval nemsik remenyt fuzok hozza...
2009. máj. 20. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj! Nekem is (életemben először) késett 3 napot a mensi a múlt hónapban, ráadásul olyan csúnya volt a görbém, hogy csak na. Nem is teszteltem, mert annyira nem hittem, hogy terhes lehetek, és igazam volt.

Ebben a hónapban pedig ma tartok a 8. nap késésnél, és túl vagyok 3 pozitív teszten :) Igaz, már mielőtt meg kellett volna jönnie, már akkor éreztem, hogy valami nem stimmel, vagy inkább, hogy most valami készülőben van. :)

Talán a köv. hónapban neked is összejön.

2009. máj. 20. 10:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat az jo lenne. sajna mar tul vagyok egy miss. ab.-n es ket spontan vetelesen, ugyhogy mar nemsok remenyem van.
2009. máj. 20. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!