Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 10 éve van jogosítványom, egy...

10 éve van jogosítványom, egy ismerősöm most tanulja a kreszt, kíváncsiságból kitöltöttem egy tesztet,18 hibapontom lett. Át kellene tanulmányoznom újra a könyvet, vagy ez normális, hogy ennyit felejt az ember?

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az normális, hogy az ember elfelejti azt, amit nem használ nap mint nap. A jobbkézszabályt biztos nem felejted el.

Mindazonáltal nem árt néha-néha átolvasni a KRESZ-t, leginkább a változások miatt, és felfrissíteni a tudást. Én több mint 20 éve vizsgáztam, vezetek is naponta, de én is elbuktam a netes kresz teszteken.

2009. febr. 14. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éve vezetek, de meg sem merem mondani mennyi hibapontom lett....Viszont az úton nem szokásom belemenni másba, és az elsőbbséget is megadom:)
2009. febr. 14. 13:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Most kíváncsivá tettetek! Hol van a neten olyan kresz oldal,ahol tudom magam tesztelni?
2009. febr. 14. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

[link]

2009. febr. 14. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért van, mert egyrészt a magyar Kresz "gumi", vagyis állandóan változtatgatják, másrészt sok olyan közlekedési szituáció van, amivel az ember az élete során sosem találkozik, ezek természetesen mennek az agy "sülyesztőjébe"

Persze, ha hétköznapinak tűnő közlekedési helyzeteknél vannak a hibapontok, akkor nem árt átnézni!

2009. febr. 14. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
16:07-nek. Köszi :)
2009. febr. 14. 22:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, elírtam! 17:07-nek köszi :)
2009. febr. 14. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Én olyan országban szereztem először jogosítványt, ahol gyakorlatilag bárki kap jogosítványt, komoly vizsga nélkül. Így eleve nem is tanultam sosem KRESZ-t. Aztán a jogosítványomat honosítottam magyarra, ez esetben nem kell újra vizsgázni, mivel automatikusan elismerik. Én csak a gyakorlatban, már vezetve tanultam meg tehát a KRESZ-t.
2009. febr. 18. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ember felejthet, de egyet ne felejtsünk el! 2007 májusában volt a legutóbbi változás, érdemes lenne mindenkinek egyet tesztelni. Kiváncsi lennék az eredményekre!
2009. febr. 20. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!