Normális ez az ember?
Figyelt kérdés
Kint drótoz valamit a szakadó fagyos esőben a 8 fokban, mindezt pólóban!2011. okt. 9. 18:20
1/7 anonim válasza:
Nem fázik.
Van ilyen ember.
Barátom is ilyen.
Ő a melegben van rosszul.
2/7 anonim válasza:
Jaj de bírom, amikor a lgkisebb semmiségeken akadnak ki emberek... mi közöd hozzá, miért fáj neked ennyire, hogy mindenképp fel kellett ide jönnöd, és kiírni? Ne foglalkozz vele, ettől még lehet normális...
3/7 anonim válasza:
Vidd be száradni, vagy adj rá egy kabátot.
4/7 anonim válasza:
Az, hogy ő nem fázik ilyen időben, nem jelenti azt, hogy ne lenne normális... Van, aki jól tűri a hideget és az esőt. Ez azonban nem jelent semmiféle testi vagy szellemi problémát.
5/7 anonim válasza:
de az is lehet,hoyg nagyon sürgős drótoznivalója van,és nem ért rá esőkabátot felvenni.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen bosszant, képzeld el. Kiakaszt, hogy nem fázik, én meg majd meg fagyok...:) Na mindegy. Ha nem kap tüdőgyulladást, az csoda lenne.
2011. okt. 10. 03:08
7/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Ha megfogják a kezemet győznek csodálkozni, hogy milyen forró. Még télen is a mínuszokban sütnek a kezeim. És én is rövidujjú póloban megyek ki, amikor mások kabátban is megfagynak. És még nem voltam náthás csak 3szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!