Ma vezetek a városban.30-as tábla, lassítok, megyek 30-cal, mögöttem meg elkezd dudálni egy ember, hogy menjek már. Ez normális? Legszivesebben kiütöttem volna!
Tömören: VEZETÉSI KULTURA NAGYFOKU hiánya!! (de a p.....t, ha annyira akkar menni akkor miért nem elöz?)
Azt tanácsolom, ne is légy ideges, mert sokszor elöfordul hasonlo szitu.
Köszönöm az egyetértő válaszokat! :)
Nem volt semmi feloldás, egyszerűen ő csak gyorsabban akart menni. Tudom, h nem ez az egyetlen, de engem annyira idegesít, legszivesebben utána mentem volna és kioktattam volna, legalább megnyugodtam volna :D ( sok lett a volna :D ) Na mindegy.. ugy sem tudok vele mit csinálni, csak olyan idegesítő... :( Főleg, hogy ha Apa akárhányszor mellettem ül: vigyázz ilyen tábla, vigyázz gyalogos, vigyázz ez, vigyázz az... áhh... :)))
Apukádnak néha mondogasd, hogy "Kuka utas vésd az észbe, ne szólj bele a vezetésbe!".
Vagy hallgasson vagy vezessen ő.
Kedves Kérdező!
Sajnos nagyon kevés az olyan ember,aki be tartja a szabályokat. Te továbbra is tedd ezt, mert ez a helyes, és a pénztárcakímélő. Az én párom egy hihetetlen pörgős ember, de még ha vészhelyzet van,akkor is szabályosan közlekedik. Minket is lépten-nyomon ledudálnak, mert bizony sokan úgy gondolják, hogy ha szabályosan közlekedsz feltartod a forgalmat. NE TÖRŐDJ VELÜK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!