Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ma vezetek a városban.30-as...

Ma vezetek a városban.30-as tábla, lassítok, megyek 30-cal, mögöttem meg elkezd dudálni egy ember, hogy menjek már. Ez normális? Legszivesebben kiütöttem volna!

Figyelt kérdés
Nem ő fogja megfizetni, ha a közelben trafi van, hanem Én. Apa ült mellettem ( már 2 éve van jogsim ), és Apa nagyon allergiás a táblákra, ha 20 van 20-szal kell menni... stb. Mellette amugy sem mentem volna 30-as táblánál többel, de ha nem ült volna mellettem még akkor sem mentem volna 35-nél többel.
2009. máj. 3. 20:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
És ha a belsőben ment akkor mi van? A 30 az 30...
2009. máj. 3. 21:58
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Én életemben egyszer szaladtam traffipaxba, pedig 200 ezer km ert levezettem már, 30 as korlátnál 40 nel bemértek, 5 ezresem bánta.-

Úgyhogy ne törődj a barmokkal, (viszont sajnos sok helyen útjavítás után vagy egyéb ok miatt feleslegesen kinn hagynak 30 as korlátozó táblákat, és az valóban idegesítő tud lenni.

De ez akkor sem ok arra, hogy a mögötted jövő ledudáljon. Előzzön, ha gyorsabban akar menni.

A 30 as táblánál neked 20 -szal is jogod van menni, ha két láda tojást szállítasz például

2009. máj. 3. 21:59
 13/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem szorulok segítségre, ezt miből veszed? Attól, hogy Apa mellettem ült, mert együtt mentünk valahova és furcsa Neki, hogy nem ő vezet és nem ő irányít? Apa ilyen, de elviselem, csak néha idegesít. :)

Nem, 1-1 sáv volt, előzni is tudott volna, ha akart volna, de minek is nyomjam a gázt, ha előttem úgyis piros a lámpa?! Így is meg kellett állni, tök mindegy lett volna Neki, hogy dudál-e vagy sem. Csak igen, vannak ilyen barmok. Egyébként tudom, hogy ha lassabban megyek vagy városon kívül vagyok kötelező lennem kisorolni, de mondom, 1-1 sáv volt! :)

2009. máj. 3. 23:14
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Oké, keves kérdező, így már éertem. A 2x2 sávot azért kérdeztem, mert sok idióta barom tartja fel a forgalmat a belsőben, mert x-y sebességkorlátozás van, azt figyelmen kívül hagyva, hogy ugyan úgy szabályt szeg ha van kívül hely de mégsem ott halad, feltartva ezzel az akár sebességhatár feletti tempóban autózni kívánókat.
2009. máj. 4. 00:27
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
21:58 Az van, hogy jobbratartási kötelezettség van. A külső sávban kell haladni ha erre van éehetőség, a belső sávot pedig előzés céljából vehetjük igénybe. He azt minden autós tudatosítaná magában, sokkal kevesebb lenne a baleset meg az idegeskedés az utakon.
2009. máj. 4. 00:32
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha rámdudálnak mert lassan megyek, és olyan a szitu, hogy úgysem tud megelőzni, akkor még lassítani is szoktam. És persze ilyenkor jön belőlem elő a legudvariasabb énem, hogy kiengedem magam elé az oldalról jövőt, megállok akkoris a gyalogosnak, ha nincs zebra. Nyomja csak a dudát, azért van :D
2009. máj. 4. 07:21
 17/31 A kérdező kommentje:

:DD Ez tetszik, utolsó válaszoló! :D Lehet Én is kipróbálom majd :D Megérdemli :P :)

Köszönöm a válaszokat :D

2009. máj. 4. 10:39
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Vezess úgy, mint eddig!

A bunkókkal ne foglalkozz! Ilyen eset sajnos még nagyon sokszor elő fog fordulni. Az egybenyakú merdzsóst aki a jogsiját is vizsga nélkül szerezte, nem fogják soha érdekelni a szabályok. Főleg mert az ilyeneket a rendőrök se sűrűn állítják meg!

Hagyd, hogy dudáljon, mást nem tehetsz sajnos!

2009. máj. 4. 11:35
 19/31 anonim válasza:
100%
Azt hiszem, hogy az a valaki, aki ledudált egyáltalán nincs tisztában a szabályokkal. Először is a 30 az 30, nagyon helyes, hogy betartod,a másik pedig az, hogy városon belül nem is használhatna dudát, csak fényjelzést. Ne törődj a barmokkal!
2009. máj. 4. 11:42
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
ilyen velem minden nap történik Keszthelyen a balaton parton.Na ennél már csak az a jobb amikor autópályán megyek.Mindig olyan 135-140-el szoktam menni,de így is mindig van olyan aki levillog hogy siessek már az előzéssel:D
2009. máj. 4. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!