Ma vezetek a városban.30-as tábla, lassítok, megyek 30-cal, mögöttem meg elkezd dudálni egy ember, hogy menjek már. Ez normális? Legszivesebben kiütöttem volna!
Én életemben egyszer szaladtam traffipaxba, pedig 200 ezer km ert levezettem már, 30 as korlátnál 40 nel bemértek, 5 ezresem bánta.-
Úgyhogy ne törődj a barmokkal, (viszont sajnos sok helyen útjavítás után vagy egyéb ok miatt feleslegesen kinn hagynak 30 as korlátozó táblákat, és az valóban idegesítő tud lenni.
De ez akkor sem ok arra, hogy a mögötted jövő ledudáljon. Előzzön, ha gyorsabban akar menni.
A 30 as táblánál neked 20 -szal is jogod van menni, ha két láda tojást szállítasz például
Köszönöm a válaszokat!
Nem szorulok segítségre, ezt miből veszed? Attól, hogy Apa mellettem ült, mert együtt mentünk valahova és furcsa Neki, hogy nem ő vezet és nem ő irányít? Apa ilyen, de elviselem, csak néha idegesít. :)
Nem, 1-1 sáv volt, előzni is tudott volna, ha akart volna, de minek is nyomjam a gázt, ha előttem úgyis piros a lámpa?! Így is meg kellett állni, tök mindegy lett volna Neki, hogy dudál-e vagy sem. Csak igen, vannak ilyen barmok. Egyébként tudom, hogy ha lassabban megyek vagy városon kívül vagyok kötelező lennem kisorolni, de mondom, 1-1 sáv volt! :)
:DD Ez tetszik, utolsó válaszoló! :D Lehet Én is kipróbálom majd :D Megérdemli :P :)
Köszönöm a válaszokat :D
Vezess úgy, mint eddig!
A bunkókkal ne foglalkozz! Ilyen eset sajnos még nagyon sokszor elő fog fordulni. Az egybenyakú merdzsóst aki a jogsiját is vizsga nélkül szerezte, nem fogják soha érdekelni a szabályok. Főleg mert az ilyeneket a rendőrök se sűrűn állítják meg!
Hagyd, hogy dudáljon, mást nem tehetsz sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!