Napok óta 37-37,1-37,2 a reggeli hőm és sokszor napközbe is melegnek, lázasnak érzem magam. Jelenthet ez vmit?
Babára gyúrunk!
Okt.13-19-ig volt meg a havim.
21-től minden nap együtt voltunk a párommal.
23-án fura szurkálódást éreztem a méhem környékén,talán ovu miatt,de a számolásaim szerint 27-én volt(vagy akkor is,ha lehetséges ilyen).
Akkor a bal petefészkem szurkált-és azóta is szinte minden nap(különböző időben)érzem a szurkálódást.
Rá néhány napjára elkezdtem-nem rendszeresen,csak pár nap-mérni a reggeli hőmet,ami 37-37,1-37,2 körüli.
És napközbe is melegnek érzem magam,bár a párom szerint nem.Tegnap megmértem napközbe is,36,7 volt.
Mit gondoltok?
Köszi a válaszokat!
Igyekszem nem stresszelni magam,csak nem szokott nekem ilyen magas lenni,meg melegnek,lázasnak se szoktam magam érezni emiatt kérdeztem rá.
És ha volt ovum 23-án is,amikor a méhem környékén fájt?
Megy a drukk neked is!
:)
Én 10-ére nem várom.Most csináltam egy tesztet kíváncsiságból. és halvány pozi lett.
Ti hinnétek neki?
Ha volt 23-án peteérésem,akkor a 12.dpo-n vagyok
ha csak 27-én,akkor a 8-on!
2 gyereket szültem már és úgy érzem,nem csal a teszt!
De lehetséges,hogy ilyen hamar kimutassa?
Köszönöm szépen,azóta csináltam még 2-t(más-más napokon)mind2 halvány pozi lett!
10-én(esedékes napján) megyek nődokihoz.
Gondolom még nem fog látni semmit,de 1 spontán vetélés,2 veszélyeztetett terhesség és egy missed a.b. után mihamarabb szeretném,ha kiírna betegállományba és felírná a szükséges gyógyszereket,nehogy ismét gond legyen...
Minden babavárónak hasonló eredményeket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!