Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek a ma reggeli...

Megneznetek a ma reggeli tesztemet? Latjatok tis is amit en?

Figyelt kérdés

Tegnap delutan is felraktam ide a tesztem, akkor nem sokan lattaotok a 2. csikot, es tudom hogy nagyon halovanyka volt eloben is, ez ma reggeli elso pisibol keszult egy ici picit erosodott, igaz meg mindig "csak" 10 dpo-n vagyok, tudom hogy korai csak hat nagyon turelmetlen tipus vagyok :)

[link]

[link]

2012. nov. 15. 07:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Na látod, azért vannak akik igen is látják a második csíkodat :)

A köv. tesztet is várjuk!!!!!

2012. nov. 15. 09:02
 22/26 anonim ***** válasza:
én a 9.dpo-n olyat teszteltem, hogy meg se mertem volna mutatni senkinek, mert biztos mindenki leszavaz. de én láttam és hittem benne akkor is ha a megadott 5 percen belül nekem csak egy órával lett pozitív. a kukából szedtem ki én is kb 5 percenként... másnap kicsivel gyorsabban , fél óra alatt lett halvány csíkom, 3. nap már meg mertem mutatni a férjemnek és délutáni pisiből is pozi lett... neked is ezt kívánom, sok sikert.
2012. nov. 15. 09:05
 23/26 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek lanyok!!!! Ez bizony POZITIV!!! :) Csak nem birtam ki es csinaltam egy clearblue digitalisat :)) Koszi mindenkinek!!!

Itt a bizonyitek! :)

[link]

2012. nov. 15. 13:41
 24/26 anonim ***** válasza:

Ugye megmondtam! Tudtam, én láttam azonnal a második csíkot!!!!

Jaj, de nagyon örülök, most feldobtad a napomat!!!!

Gratulálok :)

2012. nov. 15. 13:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Gratulalok!!! En is lattam a 2 csikot.
2012. nov. 15. 14:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Akkor GRATULA!!!! 1 voltam
2012. nov. 16. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!