Megneznetek a ma reggeli tesztemet? Latjatok tis is amit en?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan is felraktam ide a tesztem, akkor nem sokan lattaotok a 2. csikot, es tudom hogy nagyon halovanyka volt eloben is, ez ma reggeli elso pisibol keszult egy ici picit erosodott, igaz meg mindig "csak" 10 dpo-n vagyok, tudom hogy korai csak hat nagyon turelmetlen tipus vagyok :)
2012. nov. 15. 07:06
11/26 anonim válasza:
Szerintem negatív, de drukk, hogy pozi legyen lehet még nagyon korán teszteltél. Egyébként milyen teszt, hogy ilyen vékony a kontroll csík is sok tesztet próbáltam már de ilyennel még nem találkoztam.
12/26 anonim válasza:
Ez negatív. Ha pozitív lenne, 2 csík lenne, nem a nagy semmi.
13/26 anonim válasza:
Hát nekem kigúvadnak a szemeim de én nem látok ott még halvány csíkot sem...
14/26 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok mindenkinek, ahogy szarad a teszt ugy erosodi a csik rajta, de meglatjuk mi lesz, holnap lehet csinalok egy digitalisat :) 3. babank lenne, lesz ami lesz, turelmetlen vagyok tudom, de ez van, amugy meg ha nem sikerul ott van a kov honap, tehat, szomru lennek, de nem tornek ossze thet ezert nem zavar hogy ilyen koran teztelek. A teszt neve First Response 6 days sooner, nagyon erzekeny teszt, azt irja a nemvart elott 6 nappal mar kimutathatja a terhesseget :) Irirszagban elek es itt ezt mindenki dicseri :) Masik 2 terhessegemet is kimutatta mar nagyon koran 9 dpo-n :)
2012. nov. 15. 08:01
15/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket de szerintem azert lehetne kicsit normalisabban is valaszoni, na de mindegy...
2012. nov. 15. 08:02
16/26 anonim válasza:
Szia!
Fel a fejjel! Nekem pont ilyen volt a lányommal!
Mérges is voltam és bevágtam a polcra, délután megnéztem és erősebb volt mikor megszáradt.
Én sas-szem vagyok és mondjanak rondákat rám a többiek, én látom simán a második csíkot.
Ez két nap múlva már sokkal-sokkal erősebb lesz.
Holnap nem érdemes még újat csinálni, de két nap múlva szigorúen reggeli pisiből tesztelj!
Szerintem babás vagy :)
Többiek, kérlek ne pontozzatok le a véleményem miatt. Köszi:)
17/26 anonim válasza:
Ki nem válaszolt normálisan? Aki nem látta a semmit?
18/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok vitaba belemenni :) Ugyhogy hagyjuk.... Nem zavar ha valaki nem lat semmit rajta, tehat azzal nincs bajom, csak a stilussal, de ez az en velemenyem. Koszonom mindenkinek a valaszokat, csinalok majd digitalsiat a nemvart napjan, azaz 3 nap mulva :) es majd elkuldom ide koszi mindenkinek!!
2012. nov. 15. 08:23
19/26 anonim válasza:
Nyugi! Az a 2. csikocska ott van, es bizony rozsaszin. Megdontve a laptopot, eleg jol kiveheto. Remelem feltoltod a kovetkezo tesztet is. Sok sikert!!!
20/26 anonim válasza:
Mintha látnék valamit, én is megdöntöttem a laptopot! Lehet, hogy baba!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!