Megneznetek az en reggeli tesztem is?
Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..
5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!
bocsi, hogy belerondítok a tesztemmel de ilyen volt nekem ez a fajta teszt...sajna nem lett jó vége...mint látod halvány
A teszt a legkevesebb nem is emiatt eltem bele magam..
A hom ma megemelkedett ket tizedet amire eddig nem volt pelda sot a 26 ciklusnapon mar vagy megjon ha meg nem akkor a hom esik!
A masik, hogy ket napja volt jobb oldalon petefeszek szurkalas ami eddig sosem..a harmadik, hogy szinten ket napja nem erem el a mehszajam...pedig ilyenkor mar siman tudom, hogy megjon!
Szoval ezek a fo tunetek ami miatt orulok es tudom, holnap a CB is kimutatja..
Vagyis remelem:)
Amugy igazad van a pisi addig folyt es a kepen szinte mar alig latni a masodik csikot!
Nem tudok normalis kepet csinalni!
Gorbem felrakom szivesen de nem mertem a hom most kivetelesen mert allandoan fel kellett kelnem ejszaka!
Az ovum a nyakbol es fajdalombol tudom mikor volt 10 vagy 11.-en!
Elozo ciklus gorbet is tudok rakni ha kell! Mar 4 honapja vezetem
Ime a gorbem:
Annyi meg, hogy az elozo gorbeknel mindig 13 vagy 14 napon van ovum es a 26 legkesobb 27 napon megjon de a hom mindig leesik legkesobb 26. napon!
Ha ez segit valamit!
Kedves utolso koszonom a kedves hozzaszolast!
Lehet igazad van de mint mar irtam eloben mas mint a kepeken..
Ezert vettem digitalisat az holnap mar csak kimutatja..mi van most!
Remelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!