Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megneznetek az en reggeli...

Megneznetek az en reggeli tesztem is?

Figyelt kérdés

Hetfo, kedd korul nem varom. Tegnap este eros szurkalasokat ereztem a jobb petefeszkemnel ezert teszteltem..

5 percen belul megjelent egy nagyon halvany vonalka!

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. febr. 22. 07:46
 51/99 anonim ***** válasza:
nagyon olyanba éled bele magad ami nincs....most olvasgattam amiket írtak és az első képeid is negatívak...nem bántás de nem szabad ennyire a hatása alá kerülni az általad beképzelt tesztnek
2015. febr. 23. 14:31
 52/99 anonim ***** válasza:

bocsi, hogy belerondítok a tesztemmel de ilyen volt nekem ez a fajta teszt...sajna nem lett jó vége...mint látod halvány

[link]

2015. febr. 23. 14:48
 53/99 A kérdező kommentje:

A teszt a legkevesebb nem is emiatt eltem bele magam..

A hom ma megemelkedett ket tizedet amire eddig nem volt pelda sot a 26 ciklusnapon mar vagy megjon ha meg nem akkor a hom esik!

A masik, hogy ket napja volt jobb oldalon petefeszek szurkalas ami eddig sosem..a harmadik, hogy szinten ket napja nem erem el a mehszajam...pedig ilyenkor mar siman tudom, hogy megjon!

Szoval ezek a fo tunetek ami miatt orulok es tudom, holnap a CB is kimutatja..

Vagyis remelem:)

2015. febr. 23. 16:21
 54/99 anonim ***** válasza:
Úgy legyen ❤
2015. febr. 23. 17:14
 55/99 anonim ***** válasza:
Tedd már fel a görbéd légyszi kedves kérdező....eléggé értek hozzá...nézzük meg az ovut...ha nem gond....
2015. febr. 23. 17:19
 56/99 A kérdező kommentje:

Amugy igazad van a pisi addig folyt es a kepen szinte mar alig latni a masodik csikot!

Nem tudok normalis kepet csinalni!

Gorbem felrakom szivesen de nem mertem a hom most kivetelesen mert allandoan fel kellett kelnem ejszaka!

Az ovum a nyakbol es fajdalombol tudom mikor volt 10 vagy 11.-en!

Elozo ciklus gorbet is tudok rakni ha kell! Mar 4 honapja vezetem

Ime a gorbem:

[link]

2015. febr. 23. 17:24
 57/99 anonim ***** válasza:
Totál negatív az összes teszted! Ha + lesz, észreveszed.
2015. febr. 23. 17:27
 58/99 A kérdező kommentje:

Annyi meg, hogy az elozo gorbeknel mindig 13 vagy 14 napon van ovum es a 26 legkesobb 27 napon megjon de a hom mindig leesik legkesobb 26. napon!

Ha ez segit valamit!

Kedves utolso koszonom a kedves hozzaszolast!

Lehet igazad van de mint mar irtam eloben mas mint a kepeken..

Ezert vettem digitalisat az holnap mar csak kimutatja..mi van most!

Remelem

2015. febr. 23. 17:32
 59/99 anonim ***** válasza:
a 19 cn-en ment fel előszőr 37 re....? Az a baj, hogy mivel nem mérted végig és nem is nagyon egyidőben mérted így ez értékelhetetlen....ha 19 cn ment fel először 37 re akkor elvileg a 8 dpo-n vagy még csak de úgye nem tudjuk mikor ugrott fel igazán...e
2015. febr. 23. 17:43
 60/99 anonim ***** válasza:
ezért kell mindig hőmérőzni...:)
2015. febr. 23. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!