Hogy mondjak le a babáról?
Figyelt kérdés
Fél éve csak egy kémiai terhesség, ezen kívül semmi, pedig ovukor is együtt vagyunk direkt. Nagyon el vagyok keseredve. Fáj, hogy a Páromat nem tudom megajándékozni egy babával. Hulladéknak érzem magam.. Nem tudok nem rágörcsölni a témára. Fogigátlót íratok fel jövő hónapban. :( Minden hónapban kicsit meghalok, mikor megjön. Van valakinek tippje, hogy tudnám teljesen elengedni ezt a babás dolgot?? :(( Köszönöm, ha segítetek!!2015. jan. 15. 18:09
61/68 anonim válasza:
Én 29,5 évesen szültem! :) És nem érezném rosszul magam, ha 30 felett jött volna a baba, sőt, 2-3 év múlva amikor már 32-33 éves leszek szeretnék kistestvért. Nehogy már azért ne akarjak babát mert 32 éves vagyok és nem 27!! Aki akar gyereket tök mindegy mikor jön neki össze! Két ismerősöm is van akinek 40 éves kora után sikerült teherbe esni, számtalan vetélés után, és nem adták fel, és most olyan boldog hogy nem igaz, hogy 4 év után megmaradt a babája és meg tudta szülni természetes úton! Szerintem kicsit gondold át még ezt!
62/68 anonim válasza:
61-es válaszoló vagyok! Azt nem írtam, hogy nekem is több mint 2 év kellett hogy teherbe essek mert voltak problémáim (PCOS), de nem adtam fel, hanem tettem érte, hogy sikerüljön a baba.
63/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Okoztatok 1-2álmatlan éjszakát az offokkal! Sokmindent átértékeltem. Rájöttem,hogy csakis én tehetek ez ellen a hülye-negatív-gyerekes-gyáva hozzáállás ellen. Párommal is volt egy hatalmas beszélgetésünk. Rájöttem,hogy abba őrülnék bele ha most feladnám,és én miattam nem lenne igazán kerek-boldog az éet
2015. jan. 18. 13:59
64/68 A kérdező kommentje:
Tehát., az életünk! Változtatok az életszemlëletemen és megpróbálok tűrelmes lenni! Mert CSAK RAJTAM ÁLL MINDEN! Tudom,hogy sokan nem hisznek bennem,de megvívom életem legnagyobb harcát! MAGAMMAL! :-)
2015. jan. 18. 14:04
65/68 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló! Köszönöm a pozítív válaszod! :-)
2015. jan. 18. 14:06
66/68 anonim válasza:
Na ez a beszéd! Ezért írtam, amit írtam! Én tiszta szívemből szurkolok nektek, hogy sikerüljön! Kitartás! :)
67/68 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm!:-):-)
2015. jan. 18. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!