Hogy mondjak le a babáról?
Figyelt kérdés
Fél éve csak egy kémiai terhesség, ezen kívül semmi, pedig ovukor is együtt vagyunk direkt. Nagyon el vagyok keseredve. Fáj, hogy a Páromat nem tudom megajándékozni egy babával. Hulladéknak érzem magam.. Nem tudok nem rágörcsölni a témára. Fogigátlót íratok fel jövő hónapban. :( Minden hónapban kicsit meghalok, mikor megjön. Van valakinek tippje, hogy tudnám teljesen elengedni ezt a babás dolgot?? :(( Köszönöm, ha segítetek!!2015. jan. 15. 18:09
21/68 anonim válasza:
es mi lenne ha csak egyet szulnel? vagy az megint "nem palya?"
22/68 A kérdező kommentje:
Mivel van 7 egészséges édestestvérem, így tudom, milyen amikor a szomszéd egyke kislány folyton nálunk lógott, mert unatkozott egyedül. bármi problémám van, a testvéreim mellettem állnak, még ha csak úgy is hogy meghallgatnak. Szóval nem szeretném ha egyedül lenne....De szerintem ezt ne erőltessük ;)
2015. jan. 15. 18:46
23/68 anonim válasza:
Én egyáltalán nem értelek. pár hónaopig nem sikerül, erre az a megoldás, hogy elkezdesz fogamzásgátlót szedni és nem is szülsz soha. most komolyan, ennyire instabil vagy érzelmileg, szellemileg? Mert akkor lehet jobb, ha nem is szülsz.
24/68 A kérdező kommentje:
kedves 23-as. feltetted az i.re a pontot!!! :(
2015. jan. 15. 18:48
25/68 anonim válasza:
Ez aztan a kitartas... Aki szeretne soha nem adja fel!!!!!
26/68 anonim válasza:
16-os vagyok! Ja, hogy az "nem pálya"?! Jól van akkor!
27/68 A kérdező kommentje:
Minden hónapban bőgjem tele a kispárnámat, mert megint megjött?? egészségesek vagyunk, de mégsem jön össze. A kérdés pedig úgy szól, h mivel terelhetném el a figyelmem - gondolataim. nem pedig offolást kértem.
2015. jan. 15. 18:57
28/68 anonim válasza:
én pedig valaszoltam ra: csak sajnaltatod magad. szegenyke tele sirod a parnad amikor tele a forum olyanokkal akiknek 5 eve nem jon ossze? a valaszom: probalkozzatok tovabb vagy ne sajnaltad magad mert nem erdemelsz sajnalatot hisz a te döntésed. a ferjed meg jo nagy papucs lehet h nem kapja el a grabancod es raz meg teged :)
29/68 anonim válasza:
Szia! Arra nem gondoltál, hogy most úgy döntesz, nem próbálkoztok tovább, de 2 év múlva meg ráébredsz, hogy egy gyerek mégsem hiányozhat az életedből és bánod, hogy 30 évesen nem voltál kutartóbb? Nem kötekedésből, de ezt még jó alaposan gondold át és beszéljétek meg a pároddal is, mert egyáltalán nem vagytok még semmiről lemaradva ennyi idősen, a többség 30 körül/felett vállalja az elsőt. Ez egy nagyon súlyos, életre szóló döntés! Sok sikert!
30/68 anonim válasza:
Bocsánat, kitartóbbat akartam írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!