Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjak le a babáról?

Hogy mondjak le a babáról?

Figyelt kérdés
Fél éve csak egy kémiai terhesség, ezen kívül semmi, pedig ovukor is együtt vagyunk direkt. Nagyon el vagyok keseredve. Fáj, hogy a Páromat nem tudom megajándékozni egy babával. Hulladéknak érzem magam.. Nem tudok nem rágörcsölni a témára. Fogigátlót íratok fel jövő hónapban. :( Minden hónapban kicsit meghalok, mikor megjön. Van valakinek tippje, hogy tudnám teljesen elengedni ezt a babás dolgot?? :(( Köszönöm, ha segítetek!!
2015. jan. 15. 18:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
33-as Köszönöm!!!!!!! :)))
2015. jan. 15. 19:45
 42/68 anonim ***** válasza:
71%
ez simán kamu kérdés.. nem hiszem el, hogy van ennyire buta nő...
2015. jan. 15. 19:50
 43/68 anonim ***** válasza:
miért szeretnél fogamzás gátlót felíratni??
2015. jan. 15. 19:55
 44/68 anonim ***** válasza:

Azért nem a kérdésre válaszol senki, mert látják, hogy túlzásba estél. Lemondani, mert 6 hónapig nem sikerült? Háát...

"mindenemet odaadnám egy babáért"... annyira, hogy még vizsgálatokra sem vagy hajlandó elmenni, hátha kiderülne, hogy tényleg van gond és lehet rajta segíteni.

Attól, hogy te azt hiszed, hogy egészséges vagy, még nem feltétlenül van úgy. Elég, ha van egy kis pajzsmirigy alulműködésed, és máris nem esel teherbe. De egyszerűbb feladni, és rámondani, hogy itt mindenkinek rögtön sikerült.

Inkább kapd össze magad, és ne csak a levegőbe beszélj.

egy lombikos.

2015. jan. 15. 19:58
 45/68 anonim ***** válasza:
63%
neked ne is legyen gyereked! agyilag zokni vagy!!
2015. jan. 15. 20:05
 46/68 anonim ***** válasza:
szerintem valamennyi 30 feletti anyuka aki ezt olvassa most magához öleli a babóját és értetlenül áll a problémád előtt....én is azt vallom h minél fiatalabban szül valaki annál jobb, na de te tényleg úgy viselkedsz mint ha 49 éves lennél...a helyedben oda figyelnék arra is amit a párom szeretne. ezt közösen kellene eldöntenetek és nem neked egyedül. "segíts magadon és Isten is megsegít". de ha gyogyszert szedsz (amugy a lombik termeszetellenes de gyogyszert szedni nem az?)
2015. jan. 15. 20:24
 47/68 anonim ***** válasza:
igy van, ugy viselkedsz, mint aki 49 éves, a felfogásod, fogalmazásod meg, mint egy 12 écesé ezzel a sok smiley-val....
2015. jan. 15. 20:46
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem palya 30 felett szulni????😄😄😄😄

Akkor majd az lesz a palya ha gyerek nelkul oregedsz meg ugy hogy semmi bajod es lehetet volna csak te fel evet szantal ennek a projectnek😊

Na majd 50 korul lehet telesirod a parnadat, hogy ennyi eszed volt 29,5 evesen!

2015. jan. 15. 21:21
 49/68 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonkeppen mit varsz tolunk??

Nekem 27 evesen mondtak, hogy nem lehet gyerekem...6 evig ugy jartam a mutobe, mint mas a mukormoshoz. Aztan 6 ev utan egyszer csak csinaltam egy tesztet...pozitiv lett. Megereztem! Ahogy ra 2 evre es 4 evre is. En a meddo no 3x estem spontan teherbe. De abban a 6 evben megjartam a pokolk poklat es ha valaki azt modana, hogy ujra kell kezdenem, akkor gondolkodas nelkul megtennem. Nem a ferjemnek szultem a gyerekeket, nem csak azert mert ot bolodgga akartam tenni. Most a 4. Babat szeretnek osszehozni, mar egy eve.... Eszembe sem jut elkeseredni amikor megjon. Probalom a jot latni benne. Ha van ciklus az az alap. A sogornomnel nem lesz, mert nem ment utana. O nem akarta mindennel jobban. En akartam, nekem jelen allas szerint van 3 gyonyoru gyerekem. De mi minden mutet elott hittuk, hogy kozelebb vagyunk a celhoz. Szedtunk maca vibet, ittam Gyuri bacsi teat, cickafarkot palasfuvel, e vitamint clostyval, volt lombik, atjarhatosasi, pco, ir es meg amire most mar nem emlekszem...

Szoval ne add fel, meg evek mulva is van remeny!

Ja es az elsot 33, a masodikat 35, a harmadikat 38 evesen szultem, es a jelek szerint minimum 40 leszek a harmadiknal 😀

2015. jan. 15. 21:23
 50/68 anonim ***** válasza:

49-es!

Elsirtam magam azon amit irtál. Csak gratulálni tudok a kitartásodért. És te tényleg megérdemelted a 3 egészséges gyereket. Reményt adtál nekem is.

2015. jan. 15. 21:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!