Hogy mondjak le a babáról?
Aki nagyon AKAR babát annak fél év semmi...
Egészséges pároknál 20 % esély van a babára minden hónapban...
Aki AKAR babát annak semminem lehet MŰ, sem ovuteszt, sem hőmérő, sem lombik
Ha valaki nagyon AKAR....a "jóistenhez" is elmegy gyalog
Szia, ha van lehetősèged szerezd be a következő filmet: Baba, bába, szerelem. Rengeteg kèrdèsre választ kaphatsz szerintem, ami lelkileg èrint. :-)
A saját vèlemènyem: egyszerűen legyetek együtt a pároddal. Örülj ès èlvezd, hogy most nem kell vèdekezni. :-) Nem kell gyógyszerrel bajlódni, költeni, ha gumit használtatok most èrezhetitek egymást. A babavárás időszakához ez is hozzá tartozik: a szerelem. :-) Masszírozd meg a párod, mint egy előjátèkkènt. A jelenlegi helyzetet fogadd el, engedd el. Mint ahogyan lèlegzel: akár el is kèpzelheted, hogy belègzèsnèl magadba szívod a bèkèt, egèszsèget, boldogságot, stb., kilègzèsnèl elengeded, kifújod a frusztrációt, dühöt, csalódottságot. Egyèbkènt van egy nagyon jó kis mantra, megerősítès Bagdi Bellától: "nincs kudarc, csak kèsleltett siker". Higgy ès lègy boldog azzal, amid MOST van! :-) Minden jót kívánok Neked ès Nektek! :-)
Mi 6 evet vartunk ra. Tobb vetelesek volt elotte. Pont nem erdekelt a korom. 28 evesen sikerult vegre.
Mi lenne, ha nem mar most a testver kerdessel foglalkoznal? Ez butasag. Egyelore sikeruljon egy baba. De ha ennyire gorcsolsz nem fog. Elhiheted, en annyi ev utan feladtam. Es akkor sikerult.
Ne haragudj,honnan tudod hogy egészségesek vagytok(baba szempontjából)???Az a halvany pozi lehetett egy beképzelt pozi teszt is pl.
Menjél el kivizsgálásokra,mondd azt h mar 1eve próbálkoztok.2 vérvétel,középidoben egy ultrahang.
Nekem több gyermekem van,az elso kettő elso honapban sikerült,a 3. 13honap utan.Kiderult hiába szabályos a ciklusom nem volt peteeresem szules utan..Es segítettek,aztan sikerült a baba.
Ha mar ennyire nincs türelmed kivárni az 1-1.5évet akkor járjàl utána,hogy tényleg nem vmi egyébb miatt nem sikerült eddig.
Na, ez igazán szánalmas.
2 évig próbálkoztunk, hónapokig jártunk vizsgálatokra, amikor is kiderült, hogy a petevezetékeim miatt csak a lombik jöhet szóba.
33 éves voltam ekkor.
Persze, mindenki elképzeli, mi az ideális: korban, pénzben, munkában, házban, aztán úgysem úgy jön össze.
30 felett nem akarsz szülni? Ha ezt tudtad, miért nem kezdtél el előbb próbálkozni?
Fél év? Az még semmi. Két tök egészséges embernek, pl. egy baráti párunknak is 1 év után jött össze a baba, nem fogan meg mindenki az első 1-2 hónapban.
Ne haragudj, de ilyen elképesztően gyerekes hozzáállással nekimenni a baba-kérdésnek...... kiakasztó.
Úgy tűnik, nem is akarod igazán.
A párod meg majd talál valakit, aki hajlandó neki szülni 30 fölött is, még úgy jársz a végén....
Menjél el hormonvizsgálatra, meg petevezeték átjárhatóságira, meg nézessél egy IR-r, a párodnak meg kell egy spermiogramm. De a fél év még semmi, ezeket is 1 év után szokták elkezdeni.
Mi a 15. Ciklust tapossuk.. És igen, összetörök minden hónapban, föleg, hogy körülöttem ez idô alatt tényleg mindenki terhes lett, van aki már meg is szült. De egy percig sem fordult meg bennem, hogy feladom. Nagyon nehéz de mindig sikerül összekaparni magam. És fél év az tényleg nem sok
Monyk
Ja és nekem még egy halvány tesztem sem volt :'(
Monyk
Ne haragudj, de nem értelek! Ha szeretnél esetleg még egyet akkor lennél 36-37? Most komolyan, akkor legyen 1 ha akarsz! Ha most lennél 37 körül azt mondanám van benne vmi, de így... Jó hogy nem már a temetésed tervezed.
Ha így lemondasz egy babáról, akkor én nem hiszem el hogy igazán akartad. Én is 30 alatt szerettem volna szűlni, de attól még hogy utána sikerült, eszembe nem jutott hogy nem vállalok. Most kettő van 33 éves vagyok, igen kis korkülönbséggel született. És akkor mi van?? Egészsések vagyunk s ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!