Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjak le a babáról?

Hogy mondjak le a babáról?

Figyelt kérdés
Fél éve csak egy kémiai terhesség, ezen kívül semmi, pedig ovukor is együtt vagyunk direkt. Nagyon el vagyok keseredve. Fáj, hogy a Páromat nem tudom megajándékozni egy babával. Hulladéknak érzem magam.. Nem tudok nem rágörcsölni a témára. Fogigátlót íratok fel jövő hónapban. :( Minden hónapban kicsit meghalok, mikor megjön. Van valakinek tippje, hogy tudnám teljesen elengedni ezt a babás dolgot?? :(( Köszönöm, ha segítetek!!
2015. jan. 15. 18:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
100%
Látogass meg egy pszichológust...
2015. jan. 15. 22:06
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem egy óriási kamu, akkor meg is érdemled a sorsodat.
2015. jan. 15. 22:32
 53/68 anonim ***** válasza:
49-es vagyok: a negyediknel leszek 40 felett, elirtam a hozzaszolasomban. Orulok 50-es, ha csak ennyivel is tudtam segiteni!
2015. jan. 15. 22:48
 54/68 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írass csak tablettát, nem való neked gyerek, még a végén vissza akarod vinni, mert fél évesen még nem integrál. :D
2015. jan. 15. 23:00
 55/68 anonim ***** válasza:
Mi 1,5 éve próbálkozunk.1 év után elmentem nőgyógyászhoz mert volt több kémiai terhességem.Csináltatott hormon vizsgálatot és az orvos szerint minden eredményem tökéletes lett.Nem bíztam meg benne így most kerestem egy másik orvost akinek megmutattam az eredményeimet és kiderült, hogy nem is annyira tökéletesek azok az eredmények. 28éves vagyok de egy percig nem gondolkoztam el azon,hogy feladjam mindegy hány évig kell küzdeni de fogok, hogy legalább 1 babát tudjak szülni a férjemnek.Ha nem sikerül? Akkor még mindig ott van az örökbefogadás hisz azt a gyereket is lehet szeretni és neki is lesz egy családja ahol boldogan élhet!
2015. jan. 16. 08:18
 56/68 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezö! Nagyon sajnalom, hogy nehanyan ilyen negativ hozzaszolasokkal bombaznak. En teljesen megertelek. Hasonlo dolgokon megyek at en is, de valahogy minden egyes ciklus kezdetevel ujra kezdödik a lelkesedes, hogy hatha majd most sikerül. Nekem sokat segit,hogy a baratnömnek mindent elmondhatok, es a parom is tamogat, bar ö leginkabb azt mondja, hogy ne stresszeljek ennyire, ezert öt nem is nagyon nyaggatom. De az, hogy a baratnömnek minden egyes rezdülesemröl beszelhetek, nagyon megnyugtat. A környezetemben nekem is sokan lettek terhesek, epp a baratnöm is most babat var, en pedig csak remenykedek. Nekem mar van egy nagyfiam, vele is 9 honapot probalkoztunk, amikor mar elkönyveltem, hogy nem lehet babank, akkor jött ö. Lehet, hogy ez segit majd neked is, hogy feladod, nem gondolsz ra, hogy sikerülhet, majd megis jön. En biztatnalak, ne add fel, es ne kezdj el fogamzasgatlot szedni, mert az meg jobban megkeverheti a hormonhaztartasodat. Ez szerintem teljesen termeszetes, hogy most igy erzed, a sok kudarc nagyon le tudja törni az embert. Ha gondolod, irj privat üzenetet, szivesen beszelgetek veled. Ne aggodj!
2015. jan. 16. 09:13
 57/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Főleg azoknak, akiknek jól esett még egyet belém rúgni! A sok tuskó válasz közt köszönöm azoknak, akik próbálnak megérteni és biztatni! :)
2015. jan. 16. 09:50
 58/68 A kérdező kommentje:
Kedves 47-es! Édesanyám is használ smile-kat. Akkor lehet, hogy Ő is 12 éves nem pedig 63??? :O Aztaaaaa.. most lebukott!
2015. jan. 16. 09:51
 59/68 anonim ***** válasza:

Nem beléd rúgunk, de most az segít neked, ha mindenki azt válaszolja, hogy igazad van, add fel 6 hónap után, és meg se próbálj bármit tenni?

Legalább néhány alapvizsgálatra elmehetnél, egy vérvételbe még senki nem halt bele.

2015. jan. 16. 11:51
 60/68 anonim ***** válasza:
100%
Azzal rúgtunk beléd hogy azt mondtuk ne add fel? Hogy hat hónap kevés idő? Nevetséges az egész sztorid (mert te úgy gondoltad hogy egy baba elsőre összejön), és 30 felett meg már NEM AKARSZ! Akkor mit kell ezen feldolgoznod? Te nem akarod...ezért nem mi vagyunk a bunkók! Nem vagyok pszichológus de ha valamit nem akarsz, akkor arról miért akarsz lemondani? Te már elengedted ezt a babás dolgot! Mert mégegyszer mondom NEM AKAROD! Ha ezt sem tudod értelmezni akkor nagyon sajnálom, én megpróbáltalak rávilágítani arra hogy ez neked már nem kérdés, és hogy ez a te döntésed!
2015. jan. 16. 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!