Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy mondjak le a babáról?

Hogy mondjak le a babáról?

Figyelt kérdés
Fél éve csak egy kémiai terhesség, ezen kívül semmi, pedig ovukor is együtt vagyunk direkt. Nagyon el vagyok keseredve. Fáj, hogy a Páromat nem tudom megajándékozni egy babával. Hulladéknak érzem magam.. Nem tudok nem rágörcsölni a témára. Fogigátlót íratok fel jövő hónapban. :( Minden hónapban kicsit meghalok, mikor megjön. Van valakinek tippje, hogy tudnám teljesen elengedni ezt a babás dolgot?? :(( Köszönöm, ha segítetek!!
2015. jan. 15. 18:09
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
Ne csak ovukor középidőben legyetek együtt hanem már mensi után egy két nappal kezdjétek, és két mnaponta. Sokaknak nem középidőben van peteérése de csak akkor vannak együtt.
2015. jan. 15. 18:28
 12/68 anonim ***** válasza:
100%

nekem valamiért úgy tűnik nem is akarod annyira csak sajnáltatod magad. bocs, le lehet pontozni de ez az őszinte véleményem. nyilván jól utána olvastál hogy fél év teljesen átlagos, sokaknak egyből osszejon, sokaknak viszont csak egy év után.

ennek ellenére 29,5 (?) evesen azt mondom: most vagy soha. ha osszejon 6 honapon belul, amen rá, aztán meg ne is jöjjön? nekem ez kicsit olyan, hogy "jó jó, jó volna a ferrari, ha bejön jovo heten a lotto, veszek egyet, vagy marad a suzuki" tehát egyáltalán nem vagy hajlandó megkuzdeni erte, ra bizod a szerencsere..

na es ha 30 felett szulsz? ma mar minden 2. no 30 felett szul. ez még mindig jobb mint ha valoban nem lenne gyereketek...es a ferjed mit szol ehhez? o is igy elengedi ezt a dolgot? ebben egyutt kellene dontenetek. megkerdezted h o akar e harcolni a gyerekert?

hangsulyozom talan jovo honapba ossze is jon es talan harcrol szo sincs csak turelem kellene. persze gyogyszer mellett nehez lesz.

2015. jan. 15. 18:28
 13/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!! Tényleg nem vagyok kitartó, de mindenemet odaadnám egy babáért. :( Körülöttem sorban születnek a bébik. Párom hugáék is bejelentették a nagy hírt... 1-es: anyagi okok miatt nem kezdtünk hozzá eddig, de most már azt hiszem bánom mint a kutya... Még így is, hogy hetente 5 napot dolgozok 12órában, sem tudok néha néha gondolni rá. Mensikor meg összedől a világ....
2015. jan. 15. 18:29
 14/68 anonim ***** válasza:
*29,5 evesen azt mondoD
2015. jan. 15. 18:29
 15/68 anonim ***** válasza:
mindenedet odaadnad csak az türelmed nem?
2015. jan. 15. 18:30
 16/68 anonim ***** válasza:
100%
Mindenedet odaadnád, de 30 felett nem akarsz szülni? Nanemár!
2015. jan. 15. 18:33
 17/68 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es. Én nem pontozlak le. Logikus, amit írsz, de abban nincs igazad hogy sajnáltatnám magam. Szégyellem magam, mikor munkahelyen egy-egy kolega betalál egy ártatlannak tűnő: Mikor jön már a baba? kérdéssel. Vagy anyósom, aki azt mondta tavaly: Ne is cigizz, mert unokát szeretnék!! Nem mintha mástól függene, mikor legyen gyerekünk, de kicsit már a sírógörcs kerülget néha.. Párom nem igazán ért meg... Arra kért, még akkor a most jan végén esedékes ovukor próbálkozzunk. A palástfű teát is szorgalmazza, sőt még a Maca Vibe-t is. Tudom, hogy nagyon szeretné ő is, ezért frusztrál egyre jobban, hogy nem sikerül.
2015. jan. 15. 18:38
 18/68 A kérdező kommentje:
16-os első gyerekemet nem szeretném 30 után szülni. ha szeretnénk esetleg még egyet akkor leszek 35-36?? nekem ez nem pálya.
2015. jan. 15. 18:41
 19/68 anonim ***** válasza:
86%
és a párod kitart amellett h 30 felett ne probalkozzatok? szivesen leultetnelek az egyik baratnom melle...5 eve probalkoznak, 3. lombikon vannak tul (nem akarok butasagot mondani de uhy hallottam egy lombik 500-700 e ft.) 34 eves. a 3. lombik utan ugy nezett ki sikerult aztan 10 hetesen elment neki. mindenuk meg van csak ez az egy....na tudod, ok valoban barmit megtennenek erte.
2015. jan. 15. 18:42
 20/68 anonim ***** válasza:
37%
Figyelj ne add fel, mi 5 hónapja próbálkozunk, igaz, hogy még éppen nem vagyok 30 de sokan még 40 fölött is szülnek. Az a legrosszabb ha lemondasz az egészről, légy bizakodó, vagy csak szexeljetek azért mert jó, és ne muszájból. 27N
2015. jan. 15. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!