Mit mondjak neki?
Ha nem szeretnél babát, el kell fogadnia. A környezeted nyomása miatt ne szülj semmiképp, még a férjed miatt se, csak ha te úgy érzed. Neked kell éjjel-nappal a babával lenned, ha "kényszerből" szülnéd, hatalmas teher lenne csak a gyerek, mindketten megsínylenétek.
Félig-meddig nálam is hasonló a helyzet, párom reggel 7-kor megy dolgozni, este 19:30 körül ér haza és ő is nagyon nyúzott évekig egy babáért, de addig nem mentem bele, amíg úgy nem éreztem én is, hogy tiszta szívből vágyom rá. Most 4 hónapos a kislányunk, mindketten akartuk őt, imádom, de néha így is nagyon nehéz egész nap egyedül egy kicsivel. Ha még itt lenne az, hogy külső nyomásra szültem, biztos nem tudnám ilyen feltétlen szeretettel gondozni.
Én szeretem a munkám saját fodrász szalonom van,és ha jönne egy gyerek elveszteném az embereket akik edig hozzám jártak,ez anyira nem fontos.Tegnap a férjem kilyukasztotta az összes óvszert
(Azt hitte nem veszem majd észre) és elakart csábítani amitt furcsáltam ezért néztem meg az óvszert.Én nagyon szeretem a férjem és szülnék neki gyereket,de félek nem tudom majd igazán szeretni ( mert én nem akartam).
Hát ez nagyon gáz, amit a férjed csinált... Hogy képzelte? A saját tested felett csak te rendelkezhetsz, neki nincs joga eldönteni, hogy szeretnél-e gyereket, vagy sem. Szembesítetted, amikor észrevetted? Mit szólt?
Ezek után én a helyedben lehet, hogy elkezdenék gyógyszert szedni, vagy ha nem akarod, hogy észrevegye, akkor injekció. Hogy milyen pasik vannak... :(
Ülj le vele egy normális beszélgetésre és aztán menjetek ki merre lát. Nem egymásnak teremtett titeket az ég és nem várható el, hogy bármelyikőtök is megerőszakolja önmagát. Ő gyereket szeretne, te nem, mégis mit kerestek még egymás mellett?
Ha szereted akkor gondolkodj el rajta, hogy nem lenne e érdemes szülni neki. Ha ő lemond a gyerekről akkor örök életében benne lesz, hogy de jó lett volna, de ha te szülsz legalább egyet akkor még kellemes meglepetés is érhet, hogy nem is olyan rossz a gyerekvállálás. Ne pocsékoljátok a saját időtöket ha nem tudtok kompromisszumra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!