Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A férjemmel már 6 éve együtt vagyunk és 1 éve vagyunk házasok.A férjem szeretne 3 gyereket,de én nem szeretnék egyett se.Már mondtam neki, mikor csak jártunk,eljegyzés után,esküvő után , hogy nem szeretnék gyereket ez és ez ok miatt,de erre mindig csak azt mondja hogy a terhesség alatt megszereted.A szüleim is már nyagatnak hogy kéne egy kisbaba mert már van a bátyámnak és a nővéremnek is.Hogy mondjam meg a férjemnek hogy megért se nem akarok gyereket?Főleg ugy akar gyereket hogy 5-19-ig dolgozik.

2014. jún. 25. 00:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

ha mér a jűrás idején is mondtad, akkor a férjed úgy vett el, hogy ezzel tisztában volt. Tehát nincs joga nyaggatni, hiszen nem hitegetted.

AZ meg, hogy kilyukasztotta az óvszert bőven arra utal, hogy nagy ívben lesz..ja, hogy te mit akarsz és önőz módon belehajszolna abba, amit csak ő szeretne.

Én nem itéllek el. Ha valaki 17 évesen mondja, hogy nem akar gyereket, arra legyintek, hogy oké, majd változik ez, de 30 évesen már lehert, hogy valóban szilárd ez az elhatározás.

Viszont ha ennyire nem tudtok egy nevezőre jutni ilyen fontos kérdésben, akkor jobb külön utakon folytatni, mert nagyon is elmérgesedhet a helyzet.

Egyébként én pont fordított helyzetben voltam. A nagy szerelmem nem akart gyereket, 5 év után 36 évesen sem. Szakítotam vele. 2 évre rá hozzámentem egy olyan emberhez, aki már az első randin arról beszélt, hogy gyereket szeretne, családot szeretne. Boldog családi életem lett vele.

2014. jún. 25. 12:29
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs keresni valótok egymás mellett, legalábbis a leírtakból.Előbb utóbb elválnak útjaitok, mert a férjed ezek szerint nagyon-nagyon szeretne gyermeket(utódot, aki a nevét tovább viszi).És ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy felnőtt ember családot akar alapítani.A te hozzáállásod meg hagy némi kivetni valót maga után.Engedd a férjed szabadon, keressen magának egy olyan nőt aki szül neki gyermeket, és boldoggá teszi, mert te nem tudod!Te pedig építsd tovább a karriered, vágjad csak szépen a hajakat egymagad, de a férjed ne tedd ki ennek, mert ez a világ legönzőbb dolga amit te csinálsz.
2014. jún. 25. 13:18
 13/25 A kérdező kommentje:

Utolsó

Én már tegnap mondtam neki hogy válljunk el mert nem akarom hogy boldogtalan legyen de azt mondta hogy ő nem akar elválni és nem írja alá a papírt mert szeret.Most megyek és meg beszélem

vele hogy válunk-e vagy lesz gyerek azt mondta hogy mond nekem 10 érvet a gyerek mellet.Remélem megtud győzni.

2014. jún. 25. 13:46
 14/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok!Sok sikert, beszéljétek meg,rágjátok át, és ha nem egyeztek, akkor jobb most lépni mint később,mert fiatalabbak már nem lesztek.Én nem értem azt a nőt aki nem vágyik gyermekre, én két vetélés után sem adtam fel hogy anya legyek, de persze meggyőzni nem akarlak, egyszer eljön az idő hogy megbánod a döntésed, szerintem.Az szép hogy szereted a szakmádat, de ezért kihagyni azt az érzést hogy benned él egy másik kis ember, utána meg magadból táplálhatod, ahogy ott szuszog a melleden, látni aludni, nézni, csodálni, büszkének lenni rá mert ügyes.És az a rengeted szeretet, puszi, ölelés amit adnak.......
2014. jún. 25. 14:25
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerencsére fiatalok vagytok mindketten, így azért annyira nem égető a probléma. szeretitek egymást, válni nem akartok, ez is fontos! Mindenesetre át kell beszélni azt, hogy az ilyen aljas húzások ne ismétlődjenek meg, mert erre rámehet egy kapcsolat is! Mert ugye a bizalom.. Én azt a megoldást tartom elképzelhetőnek, hogy adtok még időt magatoknak(1-2 év például..), de addig védekeztek! Nem késtek le semmiről, és lehet, hogy addig a te gondolkozásod is megváltozik. Ha nem, akkor jönnek majd a komoly döntések!
2014. jún. 25. 14:45
 16/25 A kérdező kommentje:
Már mindegy kiderült hogy nem most először lyukasztotta ki az óvszert.Délután elmentem nőgyógyászhoz mert hánytam reggel ,azt mondta az orvos hogy terhes vagyok.Hát megdöbbentem hogy hazudott nekem.Kitudja miben fog még hazudni.Nem tudom most mi legyen.Szerintetek?
2014. jún. 25. 18:36
 17/25 anonim ***** válasza:
Én nem értem, miért hagytad rá. Ha egyszer te tudod, hogy nem akarsz, ő meg annyit mondott rá, hogy majd megszereted, akkor higgadtan el kellett volna magyarázni, hogy nem, nem fogod. Most már késő. Elszúrtad szerencsétlen ember életét. Nem kellett volna ráhagyni.
2014. jún. 25. 19:08
 18/25 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem olvastam el, amit írtál.

Meg tudom érteni, hogy elkeseredett, de ez akkor sem elfogadható.

Mikor a nő nem veszi be a bogyót, és azt hazudja, szedi, elítélik. Kíváncsi vagyok, hogy a férjedhez hogy fognak viszonyulni.

2014. jún. 25. 19:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Nah az elmentem du a dokihoz és terhes vagyok résztől már tök kamunak tűnik az egész... ne viccelj már hogy nem vetted észre korábban hogy beléd élvezett... Kalandos kis sztori... apuka lyukasztgatja ki az óvszereket, anyuka meg ellenáll, jön a gyerek, tiszta heppiend.
2014. jún. 25. 20:16
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó. ugy szokott belém élvezni hogy rajta van a gumi -.-
2014. jún. 25. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!