Mit mondjak neki?
ha mér a jűrás idején is mondtad, akkor a férjed úgy vett el, hogy ezzel tisztában volt. Tehát nincs joga nyaggatni, hiszen nem hitegetted.
AZ meg, hogy kilyukasztotta az óvszert bőven arra utal, hogy nagy ívben lesz..ja, hogy te mit akarsz és önőz módon belehajszolna abba, amit csak ő szeretne.
Én nem itéllek el. Ha valaki 17 évesen mondja, hogy nem akar gyereket, arra legyintek, hogy oké, majd változik ez, de 30 évesen már lehert, hogy valóban szilárd ez az elhatározás.
Viszont ha ennyire nem tudtok egy nevezőre jutni ilyen fontos kérdésben, akkor jobb külön utakon folytatni, mert nagyon is elmérgesedhet a helyzet.
Egyébként én pont fordított helyzetben voltam. A nagy szerelmem nem akart gyereket, 5 év után 36 évesen sem. Szakítotam vele. 2 évre rá hozzámentem egy olyan emberhez, aki már az első randin arról beszélt, hogy gyereket szeretne, családot szeretne. Boldog családi életem lett vele.
Utolsó
Én már tegnap mondtam neki hogy válljunk el mert nem akarom hogy boldogtalan legyen de azt mondta hogy ő nem akar elválni és nem írja alá a papírt mert szeret.Most megyek és meg beszélem
vele hogy válunk-e vagy lesz gyerek azt mondta hogy mond nekem 10 érvet a gyerek mellet.Remélem megtud győzni.
Bocsánat, nem olvastam el, amit írtál.
Meg tudom érteni, hogy elkeseredett, de ez akkor sem elfogadható.
Mikor a nő nem veszi be a bogyót, és azt hazudja, szedi, elítélik. Kíváncsi vagyok, hogy a férjedhez hogy fognak viszonyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!