Hogy mondjak le a babáról?
Figyelt kérdés
Fél éve csak egy kémiai terhesség, ezen kívül semmi, pedig ovukor is együtt vagyunk direkt. Nagyon el vagyok keseredve. Fáj, hogy a Páromat nem tudom megajándékozni egy babával. Hulladéknak érzem magam.. Nem tudok nem rágörcsölni a témára. Fogigátlót íratok fel jövő hónapban. :( Minden hónapban kicsit meghalok, mikor megjön. Van valakinek tippje, hogy tudnám teljesen elengedni ezt a babás dolgot?? :(( Köszönöm, ha segítetek!!2015. jan. 15. 18:09
1/68 anonim válasza:
Fél év után?!?!?!?! Ezt gyorsan feladtad
2/68 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék 30éves korom után szülni, első babát semmiképp. Elméletileg képesek vagyunk rá, mert volt az a halvány pozi, de nem szeretnék vizsgálatokról vizsgálatokra járni. az olyan mű. már az ovu figyelés is az. Bárcsak nekünk is becsúszott volna már a baba, mint sok másnak! :(((
2015. jan. 15. 18:18
3/68 anonim válasza:
Fél év az semmi. Nyugalom . Majd összejön , tereld el a figyelmed arról hogy babát akarsz. Járj el valahova, csinálj magadnak valami programot hogy ne csak arra gondolj hogy baba, baba :) Legyetek egyutt 2 naponta. Ez nem a világ van akinek 3 év után sikerül . Még van fél évetek, ha dkg nem sikerül akkor mehettek dokihoz vizsgálatra, de ne erre gondolj :)
4/68 anonim válasza:
neked aztán van akaraterőd hallod...
5/68 anonim válasza:
Leírom, nekem hogy ment, ha szeretnéd. Nem biztos, hogy másnak is így működik a feje, mint nekem, ezért nem akarok vele tolakodni. :)
6/68 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett nyilván nem jön össze a terhesség.
És fél év próbálkozás az semmi, valami 2 év ami minimum hogy tudjanak egyáltalán bíztatni a kezelés mellett.
Egyébként meg mindig ott az örökbefogadás.
7/68 anonim válasza:
Én még azért próbálkoznék min. 1 évig. De ha nem akarsz 30 felett szülni miért nem kezdtétek el hamarabb? 1 voltam
8/68 anonim válasza:
Fél év?? Úristen, ne legyél buta. Így nem fog sikerülni.. másnak évekbe telik, de összejön. Van akinek azt mondja az orvos hogy meddő, és szül 2 gyerekdt.. ne irass bogyót, mert csak rosszabb lesz újra vissza állitani a ciklusodat.
9/68 anonim válasza:
Ne add fel. Fél év az tényleg semmi. Van, akinek 10 év után, de sikerül.
Kezd el sportolni, fuss, fuss, fuss. Az szerintem jó figyelem elterelő.
Ne kezdj el szedni fog. gátlót, annak semmi értelme.
Menni fog, csak ne arra gondoljatok!
Menjetek el egy wellness hétvégére, piáljatok jól be, és középidőben csapjatok bele a dologba többször! :)
10/68 anonim válasza:
Ezt hamar feladtad! Egész életedben adtál hat hónapot a gyereketeknek hogy megfoganjon? Se előtte, se utána ne jöjjön? Ez sajnos nem így működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!