Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki egy hét múlva tesztel...

Van aki egy hét múlva tesztel (01.19)?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok izgulhatnánk együtt addig😊 én 17-re nem várom, de csak 19-20-án tesztelek ha addig nem jön meg....

2015. jan. 12. 18:13
1 2 3 4 5
 41/49 Gyémántos kert válasza:

nem beszéltél rá de h ha ugyan az miért fizetnék 5000 fttal többet?!! Köszönöm neked h megosztottad ezt az infót velem :D

Am helyzet jelentés: Eddig mensi sehol...(nem tom h most örüljek e vagy sem) hasam épp h néha nagyon néha szurkál, cicim nem fáj nem érzékeny talán egy cseppet pufibb :D Folyásom épp h van de néha olyan vizes néha olyan krémes h ebből mi lesz.... :D

2015. jan. 21. 21:39
 42/49 anonim ***** válasza:

Minden jó megérzésem így jöjjön be! tegnap este már nem bírtam magammal és teszteltem de akkor még nem mertem hinni a szememnek, viszont most reggel.....hát azt hiszem így kék kinéznie egy nem várt napján megcsinalt pozitív tesztnek

[link]

:') annyira boldog vagyok :-)

2015. jan. 22. 05:42
 43/49 anonim ***** válasza:
Ja az ovu tesztés voltam vagy 11 es ha úgy tetszik, az lemaradt :-)
2015. jan. 22. 05:44
 44/49 Dark Angel1987 ***** válasza:
Jujj de szép pozi!!!!!!!!!! gratulálok!!!!!!!44
2015. jan. 22. 06:29
 45/49 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!!!! :-)
2015. jan. 22. 10:32
 46/49 A kérdező kommentje:
De jooo😊 gratulálok nagyon!!!
2015. jan. 22. 11:57
 47/49 Gyémántos kert válasza:
Reggeli teszt negatív... mensi még nem érkezett meg :-D
2015. jan. 23. 11:13
 48/49 A kérdező kommentje:
Van már valami fejlemény tegnap óta Gyémántos? Szorítok nagyon!
2015. jan. 24. 10:59
 49/49 Gyémántos kert válasza:

görcsölget a hasam jobb oldalt de nem olyan vészesen meg csak néha ...

A megfázás még mindíg tart, és ma ahogy tüsszentettem h bal oldalt úgy belenyilalt azt hittem h be..arok :D

Mensi még sehol, nem minden pisilésnél van folyásom se... Nagyon kivi vok én is :D

A tesztem már hál istennek elfogyott XD h ha hétfőig nem jön meg akkor megszúratom magam egy HCG-re h kiderüljön h mi a helyzet mert h ha terhes vok akkor elkell sürgősen kezdenem szedni az utrot.... :D

Többiek hol tartotok??? :D

2015. jan. 24. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!