Van aki egy hét múlva tesztel (01.19)?
nem beszéltél rá de h ha ugyan az miért fizetnék 5000 fttal többet?!! Köszönöm neked h megosztottad ezt az infót velem :D
Am helyzet jelentés: Eddig mensi sehol...(nem tom h most örüljek e vagy sem) hasam épp h néha nagyon néha szurkál, cicim nem fáj nem érzékeny talán egy cseppet pufibb :D Folyásom épp h van de néha olyan vizes néha olyan krémes h ebből mi lesz.... :D
Minden jó megérzésem így jöjjön be! tegnap este már nem bírtam magammal és teszteltem de akkor még nem mertem hinni a szememnek, viszont most reggel.....hát azt hiszem így kék kinéznie egy nem várt napján megcsinalt pozitív tesztnek
:') annyira boldog vagyok :-)
görcsölget a hasam jobb oldalt de nem olyan vészesen meg csak néha ...
A megfázás még mindíg tart, és ma ahogy tüsszentettem h bal oldalt úgy belenyilalt azt hittem h be..arok :D
Mensi még sehol, nem minden pisilésnél van folyásom se... Nagyon kivi vok én is :D
A tesztem már hál istennek elfogyott XD h ha hétfőig nem jön meg akkor megszúratom magam egy HCG-re h kiderüljön h mi a helyzet mert h ha terhes vok akkor elkell sürgősen kezdenem szedni az utrot.... :D
Többiek hol tartotok??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!