Jártatok már úgy, hogy ovu mikroszkópotok páfrányt mutatott amikor peteérésetek volt (ezt lh tesztel is leellenőriztem), aztán pár nap múlva eltűntek a páfrányok? Ma ismét páfrányerdőm van, és 7.8-ra nem várom.
sziasztok!
én amikor megvettem a kütyüt,akkor már nagyon a végén jártam,így tudtam,hogy még várnom kell egy darabig,hogy peteérés legye,mert már lassan meg kellene jönnie! azért csak próbálgattam,és állandóan páfrányos volt! na mondom ez se ér semmit! egyik reggel megmértem a hőmet,csak úőgy kíváncsiságból,mert azt se csináltam sose,és az is majdnem 38 volt! és mint kiderült akkor a kisfiam,már ott ült a pociban! azóta is ott van,jövőhét keddig ki kellene jönnie!
sok sikert nektek,és jó egészséget!
Igen mutathatja már a terhességet is a páfrány. Nekem tegnap és ma reggel volt pozitív tesztem, este kíváncsiságból, megnéztem mikroszkóppal és páfrányos volt.
Nekem bejött a mikroszkóp, első hónap hogy minden este néztem és kiderült, hogy hamarabb van 1 héttel! peteérésem, mint a ciklus.hu szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!