óvszerrel védekeztünk, leellenőriztem, nem volt lyukas, de aztán?
Marhaság. A spermának kell az a sebesség, amivel kilövell a hímvesszőből.
Az más dolog, hogy az előnedvben lehet sperma.
de szerintem a ti esetetekben kicsi az esély.
Az hülyeség, hogy a hüvelybemenettől felmennek. Tényleg hülyeség. Ellenben a kérdező párjának az ivarútjaiban valószínűleg maradtak életképes spermiumok, pontosan ezért veszélyes az előváladék, mert ilyen spermiumok maradhatnak benne. Bár tény, ezeknek már nincs akkora lendülete, de azzal, hogy valamennyi előváladék távozott a péniszből ezek egész mélyen be tudtak jutni, tehát a terhességet nem lehet kizárni, de tagadhatatlanul kevés esély van rá, mivel ha a azt nézzük, hogy ez minimális mennyiségű spermium, azzal a kemény sok millióval szemben, ami az ejaculatummal távozik.
Nem tudom egyébként ezt a hüvelybemenetről betalál dolgot honnan veszitek, ennyi erővel bőrön keresztül felszívódva és strandon a medencevíztől is teherbe lehetne esni. Ennyire nem egyszerű a dolog, de a kérdezőéknél más a helyzet, náluk történt behatolás. Én orvost javasolok, aki majd eldönti, hogy szükséges-e az esemény utáni tabletta, avagy sem. Ígyis úgyis neki kell felírni. Mindenképpen menjetek el, nem jó ha idegeskedtek, majd ő megnyugtat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!