Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki egy hét múlva tesztel...

Van aki egy hét múlva tesztel (01.19)?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok izgulhatnánk együtt addig😊 én 17-re nem várom, de csak 19-20-án tesztelek ha addig nem jön meg....

2015. jan. 12. 18:13
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
Én 22-re nem várom! Szorítok mindenkinek!! Amúgy érdemes kivárni a nem várt napján, nehogy aztán csalódj! ;-)
2015. jan. 12. 22:49
 12/49 mazsitádé válasza:
Sziasztok!Ėn is 19-re nem várom...hasszurka,mindjart megjön èrzès már kb egy hete van,cicik mensi szerüen fájnak...a hasszurka az a fura,olyan mèg nem volt,de lehet már csak bebeszèlem magamnak...5-èn volt ovum,2-3-án voltunk együtt...már lassan 2 ève várom azt a poz .tesztet...Kitartást mindenkinek!:)
2015. jan. 14. 13:38
 13/49 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szurkolok mindenkinek😊 Én most kicsit megijedtem: 9.-10. dpon volt 1-2 csepp vér aminek picit örültem is,mert arra gondoltam a beágyazódás lehetett. De azóta van egy kis barnázás,amit nem tudok mire vélni. Mensiig kb.4 nap még. Az előző baba is így ment el, h a 6. Héttől barnázáztam ugyan így. Van még itthon pár szem duphaston szerintetek bevegyem? Az se biztos hogy baba van...😔
2015. jan. 14. 19:52
 14/49 anonim ***** válasza:
Huhh..szerintem tesztelj elotte...ha van baba akkor esetleg kimutatja mar a teszt es akkor beszelhetnel a dokival..nem tudok tanacsot adni gyogyszer ugyben:(
2015. jan. 14. 22:14
 15/49 Gyémántos kert válasza:

13. as

Igen tesztelt és h ha pozitiv akkor rögtön kezd el szedni a gyogyit, nekem is azt mondta a doki mihelyt pozi. lesz már szedjem is h megelőzzem a bajt...

nekem még 9 nap. de sztem ebben a hónapban sem sikerült van egy olyan érzésem...

Nagyon nagyon szorítok mindenkinek!!!!

És írjatok kivel mi a helyzet :D

2015. jan. 14. 22:47
 16/49 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Számolgattam, és 28 napos ciklussal számolva szombaton lenne a nem várt napja. Leghamarabb péntek délután tudok tesztet venni és akkor azt megcsinálom szombat reggel. Sajnos nincs még beállva a ciklusom a missed ab óta, műtét után 35 napra jött meg, előtte átlag 28 naposabbik voltak a cikulsaim, a kalkulátor most is 28 napra számolta. Ezért akartam várni a jövőhét elejéig, de akkor szombat reggel rápróbálok hátha....
2015. jan. 15. 07:42
 17/49 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy néz ki h megjött...😔😪
2015. jan. 16. 10:11
 18/49 Gyémántos kert válasza:

ÚÚÚÚ Kedves Kérdezőő!!!

Úgy sajnálom... egész nap kukkantgattam h mi a helyzet veled mikor írsz....

Nagyon nagyon sajnálom..... H ha egy cseppet vigasztal sztem tuti h nekem is megfog jönni van egy olyan érzésem... Vizes folyásom van.. a hasam görcsölget meg a derekam is szval én is felvehetem a cipődet...

Veszek Inofolicot azzal majd én összelapátolom magamnak a "kis szarost"

Fel a fejjel :D

2015. jan. 16. 19:29
 19/49 A kérdező kommentje:

Jajj dehogy vigasztal, nagyon szurkolok neked! És szerintem még nyugodtan bizakodhatsz. Az Infolik a mire való, láttam itt gyakorin sokszor de nem olvastam el h mire jó,és hogy működik. Most én még dilemmába vagyok, hogy felhívjam e a dokimat mert ugye mensi elott 4-5 napig barnáztam meg a mensim is úgy jött meg hogy elég sötét színű és bocsánat de olyan darabos.... És ne tudom hogy ez progi hiány miatt van vagy még a műtét miatt....de viszont az előző mensi normális volt. A háziorvos írhat fel Duphastont vagy utrot? Mert a nodokim 60 km-re van tolunk és ha lehetne ezt helyben is intézni akkor inkább....

Nah szóval bocsi h ilyen hosszú lettem....szurkolok nektek nagyon nagyon hogy összejöjjön, és majd írjatok hogy mizu!!

2015. jan. 16. 19:53
 20/49 Gyémántos kert válasza:

Szia.

Én is így voltam. Darabos vérzésem volt előtte 3 napig barnáztam. Én Jan. elején voltam dokinál mondtam neki azt mondta h a műtét miatt van nyugodjak meg.

Nekem Utrot írt fel a doki h ha pozitiv lesz a teszt azonnal kezdjem el szedni. A háziorvos is írhat fel szerintem simán.... Nekem a folyáson meg h néha görcsölget vagy szurkál a hasam más érzésem nincs...

Az Inofolic ugy tom h ilyen étrend kiegészítő... de a tapasztalatom az vele h 2-3 hónap alatt aki elkezdte szedni babás lett az ára borsos egy havi adag 12.000 ft :S de h ha ez kell a csepphez akkor egy próbát megér :D

Valamint még a Clostylbegyt van amit 12., 13. vagy 14. napig kell szedni a pontos napot nemtom a mensi kezdetétől az h ha jól tom peteérés serkentő ami UH-s megfigyelést is igényel majd az utrot a beágyazazódás elősegítésére :D

No én a 3. hós Inofolliccal h ha nem lapátolom össze a "kis szarost" akkor ezt a "kúrát" adja a doki mivel ezek recept kötelesek.

Remélem h tudtam segíteni :D

2015. jan. 18. 01:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!