Van aki egy hét múlva tesztel (01.19)?
13. as
Igen tesztelt és h ha pozitiv akkor rögtön kezd el szedni a gyogyit, nekem is azt mondta a doki mihelyt pozi. lesz már szedjem is h megelőzzem a bajt...
nekem még 9 nap. de sztem ebben a hónapban sem sikerült van egy olyan érzésem...
Nagyon nagyon szorítok mindenkinek!!!!
És írjatok kivel mi a helyzet :D
ÚÚÚÚ Kedves Kérdezőő!!!
Úgy sajnálom... egész nap kukkantgattam h mi a helyzet veled mikor írsz....
Nagyon nagyon sajnálom..... H ha egy cseppet vigasztal sztem tuti h nekem is megfog jönni van egy olyan érzésem... Vizes folyásom van.. a hasam görcsölget meg a derekam is szval én is felvehetem a cipődet...
Veszek Inofolicot azzal majd én összelapátolom magamnak a "kis szarost"
Fel a fejjel :D
Jajj dehogy vigasztal, nagyon szurkolok neked! És szerintem még nyugodtan bizakodhatsz. Az Infolik a mire való, láttam itt gyakorin sokszor de nem olvastam el h mire jó,és hogy működik. Most én még dilemmába vagyok, hogy felhívjam e a dokimat mert ugye mensi elott 4-5 napig barnáztam meg a mensim is úgy jött meg hogy elég sötét színű és bocsánat de olyan darabos.... És ne tudom hogy ez progi hiány miatt van vagy még a műtét miatt....de viszont az előző mensi normális volt. A háziorvos írhat fel Duphastont vagy utrot? Mert a nodokim 60 km-re van tolunk és ha lehetne ezt helyben is intézni akkor inkább....
Nah szóval bocsi h ilyen hosszú lettem....szurkolok nektek nagyon nagyon hogy összejöjjön, és majd írjatok hogy mizu!!
Szia.
Én is így voltam. Darabos vérzésem volt előtte 3 napig barnáztam. Én Jan. elején voltam dokinál mondtam neki azt mondta h a műtét miatt van nyugodjak meg.
Nekem Utrot írt fel a doki h ha pozitiv lesz a teszt azonnal kezdjem el szedni. A háziorvos is írhat fel szerintem simán.... Nekem a folyáson meg h néha görcsölget vagy szurkál a hasam más érzésem nincs...
Az Inofolic ugy tom h ilyen étrend kiegészítő... de a tapasztalatom az vele h 2-3 hónap alatt aki elkezdte szedni babás lett az ára borsos egy havi adag 12.000 ft :S de h ha ez kell a csepphez akkor egy próbát megér :D
Valamint még a Clostylbegyt van amit 12., 13. vagy 14. napig kell szedni a pontos napot nemtom a mensi kezdetétől az h ha jól tom peteérés serkentő ami UH-s megfigyelést is igényel majd az utrot a beágyazazódás elősegítésére :D
No én a 3. hós Inofolliccal h ha nem lapátolom össze a "kis szarost" akkor ezt a "kúrát" adja a doki mivel ezek recept kötelesek.
Remélem h tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!