Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van koztetek olyan aki egy...

Van koztetek olyan aki egy het mulva tesztel?

Figyelt kérdés
miota probalkoztok?nekunk ez az elso probalkozos honapunk.van mar egy 3 eves kisfiam :)
2014. nov. 17. 10:47
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

26-dikán tesztelek hamarabb nem itt a görbém is [link]

amugy 26 naposak a ciklusaim

2014. nov. 17. 10:50
 2/38 anonim ***** válasza:
Amúgy első baba lenne és ez az 5-dik honapunk, remélem most sikerül
2014. nov. 17. 10:51
 3/38 anonim ***** válasza:
Én is 26 vagy utána fogok tesztelni, második baba, második próbálkozós hónap :) Drukkolok neked is! :)
2014. nov. 17. 11:00
 4/38 A kérdező kommentje:
en is 26.an tesztelek :D de en nem csinalok gorbet.csak figyeltuk mikor van peteeres,szex utan sokaig fekudtem es olyan 2 naponta voltunk egyutt.drukkolok nektek hogy sikeruljon
2014. nov. 17. 11:00
 5/38 anonim ***** válasza:
Én 4-5 napon belül leszek középidőben. Nekünk is 2. gyerek lenne,a mi fiunk is 3 éves! :) Ez az első éles hónapunk. A fiam elsőre összejôtt anno,remélem most sem kell sokáig várnunk.
2014. nov. 17. 11:06
 6/38 anonim ***** válasza:
hányadik napon van neked a peteérésed? remélem én is mert már nagyon várjuk, és szoritok neked is, akkor 26-án együt tesztelünk
2014. nov. 17. 11:06
 7/38 A kérdező kommentje:
nekem 12.en volt peteeresem.sosem erzek semmit peteereskor.most viszont szurkalt a hassam alja,fajt,a mellem erzekeny volt,allandoan ettem es hanyingerem is volt 1 hetig.most nem gorcsolok ra a babara.sajnos a fiamnal nagyon ragorcsoltem es 8 honapig nem jott ossze.aztan mikor azt mondtam jon ha jonni akar egybol sikerult.ti ragorcsoltok a kicsire?
2014. nov. 17. 11:10
 8/38 anonim ***** válasza:
Nekem 26.-kan van a nem vart. Szerintem csak az utan tesztelek. Istenem annyira boldog lennek, ha sikerulne. 1 honap es elso baba :)Szoritok nektek is! :)
2014. nov. 17. 16:22
 9/38 A kérdező kommentje:
mindenki 26.an tesztel? :D drukkolok mindenkinek :) van valami tunetetetek vagy szokatlan dolog?
2014. nov. 17. 16:23
 10/38 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Nekem 13.ka korul volt peteresem, meg szoktam erezni, most is ereztem. 9-11-13.kan voltunk egyutt. Ugy iagazan nem erzek semmit, igaz ma surun jarok pisilni, de ilyen mar maskor is volt, igy inkabb azt mondom, hogy nem iagazan erzek furcsasagot. Veletek mi a helyzet? Ereztek valamit? Nagyon drukkolok nektek is! :)
2014. nov. 17. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!