Van koztetek olyan aki egy het mulva tesztel?
Figyelt kérdés
miota probalkoztok?nekunk ez az elso probalkozos honapunk.van mar egy 3 eves kisfiam :)2014. nov. 17. 10:47
11/38 A kérdező kommentje:
en most nagyon megereztem a peteerest.es 1 hete szedulok.minden nap.pedig meg ha sikerult is a baba korainak gondolom a szedulest
2014. nov. 17. 16:37
12/38 anonim válasza:
Első vagyok én eddig rágörcsöltem de ebben a honapban nem volt időm rá mert sok volt a munkám igy kiderül mi az igazság.
13/38 anonim válasza:
ja és meg annyi hogy sokat járok én is vécére meg fáradékonyabb vagyok talán
14/38 A kérdező kommentje:
pisilni en is tobbet megyek
2014. nov. 17. 17:13
15/38 anonim válasza:
Sziasztok! 8 és 10-es válaszadó vagyok. Na mi újság veletek? Éreztek valamit? Én még mindig semmit, de a remény azért ott van :)
16/38 anonim válasza:
5. vagyok!
Hát én lehet,hogy hamarabb ovulálok,mint gondoltam, mert tegnap pozi lett az ovutesztem, és minden tünetem meg is van, ami szokott ilyenkor.
Tegnap együtt voltunk, ma nem tudunk, mert elutazik a férjem, csak holnap jön haza. Remélem így is sikerül! :) Még ma azért csinálok egy ovutesztet,hogy lássam, megtörtént-e az ovu (bár úgyis fogom érezni). Mert így tudnék viszonyítani,hogy mikor tesztelhetek!
17/38 anonim válasza:
Sziasztok első vagyok ma meg ugrott a hőm szerintetek van esély.
18/38 A kérdező kommentje:
szerintem van esely :) en drukkolok mindenkinek
2014. nov. 20. 21:54
19/38 A kérdező kommentje:
lanyok van valami tunetetek?
2014. nov. 20. 21:54
20/38 anonim válasza:
8-as vagyok. Nem igazán érzek semmit, fájnak a melleim borzalmasan egy 3 napja, főleg esténként, de ezen kivül semmi :( Nálatok mi a helyzet? Mikor fogtok tesztelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!