Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki egy hét múlva tesztel...

Van aki egy hét múlva tesztel (01.19)?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok izgulhatnánk együtt addig😊 én 17-re nem várom, de csak 19-20-án tesztelek ha addig nem jön meg....

2015. jan. 12. 18:13
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:

Szia!

En 25.-en tesztelek csak nagyon jo lenne egy pozi teszt vegre...😊

Nagyon drukkolok neked!

Mikor lesz ovud?

Andi vagyok😊

2015. jan. 12. 18:24
 2/49 A kérdező kommentje:
Szia Andi! Nekem 3-án volt ovum, aznap együtt is voltunk, november 14-én volt egy missed ab-om, azóta ez az első próba. Nagyon szeretnénk kisbabát, azt mondjak ilyenkor könnyebb teherbeesni. Hat remelem összejön. Ma vagyok a 9. Dpo-n. Tegnap óta van has szurkálásom, de ma jelentősen több mint tegnap, majdnem egész nap, és volt 2x egy kis véres folyásom is. Remelem ezeket nem csak bemesélem magamnak. Bocsánat hogy ilyen hosszú lett...
2015. jan. 12. 18:38
 3/49 A kérdező kommentje:
Neked akkor most van ovud? Vagy mar volt? Drukkolok neked😊
2015. jan. 12. 18:39
 4/49 Gyémántos kert válasza:
jan. 23. amikor tesztelek :D nekem szept. volt missed ab.m :S
2015. jan. 12. 18:50
 5/49 Dark Angel1987 ***** válasza:
Énis egy hét múlva tesztelek. Nekem mellem fáj. Szeptemberben volt méhenkívűlim amit hála istennek magától elment. Szoritok csajok. :)
2015. jan. 12. 20:41
 6/49 anonim ***** válasza:

Bocsi, hulye vagyok persze, h volt mar ovud ha 17.-re nem varod😊

Sajnalom, de remelem most lesz baba es minden oke lesz!!!

Ugyes vagy, hogy kibirod varni a mensi napjat nagyon nagyon drukkolok neked es a masik ket valaszolonak is!

Andi

2015. jan. 12. 20:50
 7/49 anonim ***** válasza:

Nekem most lesz ovum de mar a 9 dpo korul biztos tesztelek😊

Nem titkolom ez van😊

2015. jan. 12. 20:52
 8/49 A kérdező kommentje:
Fúú én idáig nagyon erős voltam de úgy érzem kezd elfogyni a lendület😄 nem tudom hogy bírok ki még egy hetet.... Nem szeretnék csalódni, de lehet 3-4 nappal előbb elgyengülök, de megpróbálom tartani magam. Ti hogy vagytok evvel?
2015. jan. 12. 21:05
 9/49 anonim ***** válasza:

En probalok nem foglalkozni azzal ha nega lesz..ugy vagyok vele, hogy biztos korai es varok 2 napot altalaban..

Utana remenykedek persze addig mig meg nem jon a mensi..ha megjon az elso nap nagyon rossz de utana mar ezt is elfogadom😊

3 honapja tesztelgetek csak mert nagyon hajt a kivancsisag..az elso babamnal es a masodiknal is csak a nemvart napjan teszteltem akkor eros pozi volt mindketto!

2015. jan. 12. 22:23
 10/49 anonim ***** válasza:
Az a rossz, hogy van is itthon tesztem vateras igy meg nehezebb ellenallni😊
2015. jan. 12. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!