Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki egy hét múlva tesztel...

Van aki egy hét múlva tesztel (01.19)?

Figyelt kérdés
Ha gondoljátok izgulhatnánk együtt addig😊 én 17-re nem várom, de csak 19-20-án tesztelek ha addig nem jön meg....

2015. jan. 12. 18:13
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor egyenlőre nem keresem a dokit, mivel valószínű hogy nekem is műtét miatt van. Lehet,hogy nem is lesz szükséged az infolkra😊 szurkolok! Ha viszont megis be kell ruháznod rá, akkor megtennéd, hogy leírod, hogy milyen eredménnyel jártál? Előre is köszönöm. A többiekkel mi újság? Senkinél semmi változás?
2015. jan. 18. 08:20
 22/49 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo nagyon sajnalom😞

En majd csak a jovoheten tesztelek de nagyon furcsa ez a ciklusom tutti nem lesz baba most..

Merem a homet az sem olyan mint az elozo honapokban meg az ovu tunetek sem normalisak..

Elso voltam "Andi"

2015. jan. 18. 10:09
 23/49 anonim ***** válasza:
Gyemantoskert hogy vagy? Megjott? Drukkolok neked!
2015. jan. 18. 10:12
 24/49 Gyémántos kert válasza:

Jaj lányok nekem még 5 napom van :S h fogom kibírni nem tudom... ha pénteken nem jön meg akkor szbaton tesztelek reggel..

Félek viszont mert megfáztam, köhögök fáj a torkom és folyik elég csúnyán az orrom... Pedig zabálom a C vitamint is....

2015. jan. 18. 10:22
 25/49 anonim ***** válasza:

A megfazas miatt ne aggodj szerintem..

Nagyon drukkolok!!!!

Mindenkeppen irj!!!

2015. jan. 18. 11:51
 26/49 anonim válasza:
Sziasztok. Én is hétvégén fogok tesztelni. Szorítsatok!
2015. jan. 19. 13:57
 27/49 Gyémántos kert válasza:

Jaj csajok....

nekem már végem van... ma ellőttem egy tesztet mert nem bírtam ki... (23.án nem kellene megjönnie)

- lett :'( Már olyan elegem van a sok sikertelenségből...

Az ismerőseim 90% babás, a cigányok szülnek világ .aszára... Minekünk meg egy kis pirinyó élet nem jön össze....

2015. jan. 19. 16:51
 28/49 A kérdező kommentje:
Hát őszintén mondom én is ugyan ezen a véleményen vagyok mint Te! De szerintem nyugi, még nagyon messze van az a 23-a.... Szorítok nektek nagyon. Hipp-hopp elmegy ez a pár nap.😊
2015. jan. 19. 17:27
 29/49 Dark Angel1987 ***** válasza:

Hello. Ezt most csináltam. Megnézitek?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. jan. 19. 17:46
 30/49 anonim ***** válasza:
Sajnálom kedves kérdező! :-/ én a 11-es valaszóló vagyok és úgy érzem terhes, de igazából semmi tunetem, csak szent meggyőződésem,hogy most sikerült, remélem nem tévedek! Drukkolok a meg varakozóknak!
2015. jan. 19. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!