Van, aki egy hét múlva nem várja és előtte tesztel?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vállalom be? :)2011. jún. 29. 21:15
1/9 anonim válasza:
Én anno 10 nappal előtte teszteltem és halvány pozi lett.
Nem bírtam várni :)
2/9 A kérdező kommentje:
10 nappal előtte? :) Gratulálok!!!
És hányszor próbálkoztatok? Nekünk ez az első hónap:)
2011. jún. 29. 21:38
3/9 anonim válasza:
jövő szerdán kellene megjönnie, de holnap bevállalom, hátha..
4/9 anonim válasza:
Én keddre nem várom. Eldöntöttem az előző sikertelen próbálkozásunk után, hogy csak akkor tesztelek, ha nem jön meg, mert nem szeretnék csalódni. Azt hittem könnyű lesz megállni, de tévedtem. Úgy csinálnék tesztet, de nagy az esély rá, hogy még nem mutatna semmit.Szóval nem vagy egyedül a türelmetlenséggel, de én nem tudom, hogy bevállaljam e!Azért szorítok, hogyha tesztelsz akkor +legyen.
5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Holnap reggel bevállalom...mit veszíthetek? Max. halvány 3 vagy negatív. Akkor meg majd ha nem jött meg, tesztelek újra...
2011. jún. 30. 08:08
6/9 anonim válasza:
Erre itt találtam rá. Nagyon jó szerintem.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, én már ismertem!
De tudod, milyen a kíváncsiság :P
2011. jún. 30. 08:14
8/9 anonim válasza:
Én vagyok a 10 nappal előtte tesztelős:)
Bocs h nem irtam hamarabb.
Remélem még olvasod:)
Első hónapban összejött a baba és most már 27 hónapos:)
9/9 anonim válasza:
Ja mi minden nap próbálkoztunk,de nem csak a babó miatt hanem mert amugy sem bírtunk magunkkal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!