A barátom megujjazott, és előtte lehet hogy belenyúlt a spermába. Szerintetek lehetek terhes?
rettenetesen kicsi szerintem rá az esélyed! kb 0,01%. na meg lehet, hogy nem vagy éppen termékeny sem!
erre a dologra maximálisan figyeljetek oda legközelebb!
lehet illúzióromboló, de ha elélvezett, akkor törölje le legalább, vagy hasonló....
vagy legalább ne nyúljon bele a kezével, ha utána téged simogat!
elvilegha a sperma bejutott a hüvelyedbe, lehet baba, ha fogamzóképes vagy, de szerintem ha csak kívülre, akkor nem tud feljutni a petevezetékedig.
van esemény utáni tabletta, amit az akció utáni 72 óráig be lehet venni, és akkor tuti nem lesz baba!
Nos nekem egy baba így jött össze, a férjem hozzáért saját spermájához, elment kezet mosni épp ez okból, de utána újra hozzáért valahogy, és nekem épp másnap volt peteérésem. (Mondjuk ő benyúlt rendesen)
(Más kérdés, hogy a baba nem maradt velünk, mert korai vetélés lett belőle)
A ciklusod hányadik napján jártál ekkor?(A ciklus első napja mindig a menstruáció első napja) És hány naposak?
Hát ez akkor problémás. 34 napos ciklusnál a 19. nap az pont peteérésre esik...
28 napnál esélyes, hogy már túl voltál a peteérésen.
Csak hogy ezt most épp nem tudhatod, hogy melyik lesz/lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!