Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátom megujjazott, és...

A barátom megujjazott, és előtte lehet hogy belenyúlt a spermába. Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
nem nyúlt fel teljesen,csak a bejáratát izgatta(max nagyon kicsit ment fel)..komoly válaszokat légyszi.próbáltam utána olvasni,de konkrét választ nem találtam. segítsetek kérlek!!
2011. nov. 1. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Akkor pedig, ha éppen peteérésed van, vagy lehetséges hogy van, akkor tényleg vegyél esemény utáni tablettát!

harmadik voltam ismét.

szerintem nem ciki, hogy feltetted a kérdésedet, meg az, aki leoltja szerencsétlent, az gondoljon arra, hogy ő legalább használja az eszét, és kérdez, mielőtt abortuszra menne!!!!

2011. nov. 1. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Sztem meg inkább nem figyelt bioszórán...és gőze sincs a védekezésről...felelőtlen,maradjunk ennyiben.

Válasz:igen,lehetsz terhes.

2011. nov. 2. 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:
19%
Te mindenből csillagos ötös voltál? És mindenre magadtól jöttél rá? Sosem kellett neked tanács? Tökéletes vagy? És az életed? Mert ha minden csodálatos nálad, akkor szeretnék terápiára jelentkezni nagyokos!
2011. nov. 5. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen magamtól.

magamtól jöttem rá h védekezzek ha nem akarok gyereket,és arra is h figyeljek a suliban ha nem akarok ostoba kérdéseket feltenni.

2011. nov. 5. 19:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyébként minden megoldódott. Nem értem, hogy miért kell az embert rögtön fogyatékosnak beállítani, azért mert egyszer felelőtlen volt. Szerintem ti is követtetek már el hibát és senki sem tökéletes. Miért kell olyanoknak "tanácsot" adni, aki megjobban a földbe döngöli a kérdezőt? A válaszadóknak mégegyszer köszönöm :)
2011. nov. 7. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!