Ki nem várja január 7-e körül?
Sajnálom Andi. Köv. honapban biztos összejön.
Van még valaki aki pozitivat tesztelt? Barbi
Na hellóka csajok.
Lassan várom a peteérést megint. Most tartok a 12.napnál.
Még nincsen tojásfehérjés nyákom és petefészek szúrkálásom sem,és a mellbimbóm sem fáj.. Ovutesztet nem vettem,mert mindig egérzem a peteérést..
De most kicsit elbizonytalanodtam,mert múlthónapban ugye 23-án keleltt volna megjönnie,helyette egy az egyben peteérés tüneteim voltak, és most 5-én jött meg a dec 23 helyett. Szóval lehet,hogy csak a dec 23-24-től számolok rá 30 napot a köv.peteérésre...
Szia! En hnap mar vegre csinalok egy tesztet akkor leszek 12-13dpo-n. Menstruacio elott 5-6an voltunk ugye egyutt igy mar talan 18an kimutatja. Menzeszem nekem azota sincs, csak ilyen vizes folyasom.
Kerdezo megy a drukk nagyon. Erdemben nem nagyon tudok valaszolni mert en sose figyeltem ovut. Nem is nagyon ereztem sose semmit. Csak mikor jol esett egyutt voltunk. A lanyom 3.honapra sikerult most a kistesoval a 4.honapnal jarunk. De biztosan ha nehezebben sikerulne a baba akkor en is belevetettem volna magamat. :-) de nagyon drukkolok.
Most en is nagyon izgulok a hnapi miatt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!