Ki nem várja január 7-e körül?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 20:22
61/90 anonim válasza:
Holnap reggeli elsőből!
Hátha csak az volt a baj, hogy a mait nem elsőből csináltad.
62/90 anonim válasza:
Csajok en barnazok, ennek a honapnak is ennyi :(
Andi
63/90 anonim válasza:
Nekem a ma reggeli is egyértelmű negatív, egy hét késéssel. Menzi még sehol. Ebből már nem lesz pozitív sajnos. Megyek szaunázni, hogy legalább megjöjjön. Kriszti voltam
Andi, teszteltél ma reggel?
64/90 anonim válasza:
Már látom. Sajnálom! Akkor köv. hónap.
65/90 anonim válasza:
Nov 6-án volt missed abom :(. Most 7-en kellett volna megjönnie, de azota se semmi, gondoltam veszek egy tesztet, amit most egy 20 perce meg is csináltam és pozitiv :) csak egyenlöre még félek örülni... Kivánom minél többünknek a pozit. Üdv. Barbi
66/90 anonim válasza:
Jajjdejó! Egy pozitív! Kívánom, hogy minden jól alakuljon! Kriszti
68/90 anonim válasza:
Köszi Lányok, bár mivel már volt nemreg egy vetelesem egyenlőre nem merek örülni meg beleelni magam... Barbi
69/90 anonim válasza:
Lazits Barbi, minden rendben lesz.
Kriszta veled mizujs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!