Ki nem várja január 7-e körül?
Csinaltal mar tesztet? Amugy ahhoz, h pontos legyen a homersekletbol a joslas, kell alapho is. Meg en egyszer mertem, szepen fentmaradt a hom, aztan egy nappal korabban megjott. Szoval nalam ez nem mukodik.
Tesztelni pont egy het mulva fogok.
Sziasztok! :-) Ma nem első vizeletből csináltam egy 25-ös erősségű Gabriel tesztet,és halványan,de jól láthatóan pozitív lett!!!!!:-DDDDDDD
Megy a drukk nektek is! :-)2. voltam!
Tegnap esti esztem negativ.
A pozitivat tesztelonek gratulalok. :-) tobbieknek megy a drukk;-)
Mára vagy holnapra nem várom.
Mindenféle tünetem van, de tesztelni nem merek. Most inkább még a reménykedés, mint a pofáraesés. Remélem nemcsak a szervezetem produkálja magát.
A pozitív tesztelőknek gratula!!
A feheres folyas, ha nem viszket, nem budos, semmit nem jelent. Siman lehet baba meg.
En ma ejszaka gorcsoltem, meg azt almodtam, h babam szuletik, hetfore nem varom. Van egy olyan hatarozott erzesem, h valoban babat varok, hat majd kiderul.
Nincs szaga, nem viszket, nem fáj.
Egész vasárnap szurkálást éreztem, görcsöltem is, azt hittem, meg fog jönni. Folyton pisilni kellett. Magnéziumra megszűntek a görcsök. Hétfő reggelre már annyit olvastam a témában, hogy émelygést is éreztem;-)
Erre estére az a folyás. Hőemelkedést is éreztem. Ma egész nap kapart a torkom és hőemelkedésem is lett, menszesznek nyoma sincs. Mára nincs folyás sem. Most már menzire utaló tünetek sincsenek... a mell érzékenységet leszámítva. Lehet, hogy csak valami toroknyavalyám van, és a betegség miatt csúszik pár napot... meg azért, mert annyira nem várom :-) :-(
Viszont inkább jöjjön meg, minthogy beteg legyek.
28-as remélem nem csak álmodod! :-)
Drukkolok Nektek nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!