Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január 7-e körül?

Ki nem várja január 7-e körül?

Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:

Csinaltal mar tesztet? Amugy ahhoz, h pontos legyen a homersekletbol a joslas, kell alapho is. Meg en egyszer mertem, szepen fentmaradt a hom, aztan egy nappal korabban megjott. Szoval nalam ez nem mukodik.

Tesztelni pont egy het mulva fogok.

2015. jan. 5. 06:46
 22/90 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :-) Ma nem első vizeletből csináltam egy 25-ös erősségű Gabriel tesztet,és halványan,de jól láthatóan pozitív lett!!!!!:-DDDDDDD

Megy a drukk nektek is! :-)2. voltam!

2015. jan. 5. 09:06
 23/90 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 9-ére nem várom. Már az 5.próbálkozós hónapban vagyunk! Nagyon nagyon várjuk már, h kimaradjon. Dec.27-én éreztem az ovut, együtt is voltunk, de másnap reggel iszonyatosan nyilallt mindenem lent... majdnem sírva fakadtam... ez mit jelenthet? Mindenkinek drukkolok!!!! :)
2015. jan. 5. 11:10
 24/90 anonim ***** válasza:
ja, és gáz, ha nem bírom ki péntekig, és hamarabb tesztelek vagy felesleges?? (bocsi, h kérdésbe kérdést írok)
2015. jan. 5. 11:12
 25/90 A kérdező kommentje:

Tegnap esti esztem negativ.

A pozitivat tesztelonek gratulalok. :-) tobbieknek megy a drukk;-)

2015. jan. 5. 12:22
 26/90 anonim ***** válasza:

Mára vagy holnapra nem várom.

Mindenféle tünetem van, de tesztelni nem merek. Most inkább még a reménykedés, mint a pofáraesés. Remélem nemcsak a szervezetem produkálja magát.

A pozitív tesztelőknek gratula!!

2015. jan. 5. 23:21
 27/90 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Örültem, hogy nem jön meg... de most úgy tűnik csak azért, mert valami bajom van (fehéres folyás). Már megint csak képzelődtem:-(
2015. jan. 6. 00:55
 28/90 anonim ***** válasza:

A feheres folyas, ha nem viszket, nem budos, semmit nem jelent. Siman lehet baba meg.

En ma ejszaka gorcsoltem, meg azt almodtam, h babam szuletik, hetfore nem varom. Van egy olyan hatarozott erzesem, h valoban babat varok, hat majd kiderul.

2015. jan. 6. 06:48
 29/90 anonim ***** válasza:

Nincs szaga, nem viszket, nem fáj.

Egész vasárnap szurkálást éreztem, görcsöltem is, azt hittem, meg fog jönni. Folyton pisilni kellett. Magnéziumra megszűntek a görcsök. Hétfő reggelre már annyit olvastam a témában, hogy émelygést is éreztem;-)

Erre estére az a folyás. Hőemelkedést is éreztem. Ma egész nap kapart a torkom és hőemelkedésem is lett, menszesznek nyoma sincs. Mára nincs folyás sem. Most már menzire utaló tünetek sincsenek... a mell érzékenységet leszámítva. Lehet, hogy csak valami toroknyavalyám van, és a betegség miatt csúszik pár napot... meg azért, mert annyira nem várom :-) :-(

Viszont inkább jöjjön meg, minthogy beteg legyek.

28-as remélem nem csak álmodod! :-)

Drukkolok Nektek nagyon!

2015. jan. 6. 18:46
 30/90 anonim ***** válasza:
3as valaszolo vagyok, vettem ma tesztet hnap reggel egyet ellovok. Mondjuk nem sok eselyt latok elegge fajdogal a hasam mint akinek meg akarna jonni. Majd kiderul. Majd beszamolok. Gratula annak akinek sikerult. :-)
2015. jan. 6. 18:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!